Bliksem vernielt garage en bijgebouw in Diepenbeek

Gisterenavond is de bliksem ingeslagen in een garage en een bijgebouw in de Volksstraat in Diepenbeek. De garage is volledig uitgebrand en ook aan het aanpalende bijgebouw is er veel schade. 

Meer krantenkoppen in België

Fransman (52) voor drie jaar de cel in na overvallen in grensstreek

“Ik wil dat hij zwaar gestraft wordt. Hij bedreigde me met een wapen en was nadien zo getraumatiseerd dat ik ontslag nam.” Een winkelbediende van een tabakszaak die slachtoffer werd van een gewapende overval slaagde er op de rechtbank niet in haar overvaller, een 52-jarige man uit Wervique-Sud, te vergeven. Hij pleegde in Wervik, Menen en Komen-Waasten 4 gewapende overvallen

Lees meer »

Brandweer rukt uit voor brand in Reningelst

De brandweerposten van Poperinge en Westouter rukten zondagmiddag rond 16.20 uur uit naar Reningelst na een melding van een woningbrand.
The post Brandweer rukt uit voor brand in Reningelst appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kan De Wever vooruit als formateur?

17:10 ‘Onderhandelingen kunnen wat ons betreft nu echt beginnen’, zo zette CD&V-voorzitter Sammy Mahdi na afloop van een cruciale vergadering van de vijf partijen die bijna tot elkaar veroordeeld zijn om ee…

Lees meer »

Wagen brandt volledig uit na knal tegen elektriciteitscabine in Sint-Eloois-Vijve, hele buurt even zonder stroom

In de nacht van maandag op dinsdag knalde een Audi tegen een elektriciteitscabine in de Tapuitstraat in Sint-Eloois-Vijve, een deelgemeente van Waregem. Door de klap vatte de wagen vuur. De buurt zat een tijdlang zonder elektriciteit.
The post Wagen brandt volledig uit na knal tegen elektriciteitscabine in Sint-Eloois-Vijve, hele buurt even zonder stroom appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vrachtwagen eindigt in gracht aan afrit E40 in Nieuwpoort, chauffeur naar ziekenhuis overgebracht

Aan de afrit van de E40 in Ramskapelle bij Nieuwpoort gebeurde er dinsdagmiddag rond 15.10 uur een verkeersongeval met een vrachtwagen. In het regenweer slipte een vrachtwagen ter hoogte van de afrit. De cabine van de truck kwam in de gracht terecht, terwijl de lege oplegger over de afrit eindigde. “De chauffeur werd gewond naar het ziekenhuis gebracht”, meldt de

Lees meer »