Zelden stonden we na de verkiezingen zo ver

Eén week na de verkiezingen zoeken de verliezers naar verklaringen voor hun verlies en proberen de winnaars al volop regeringen te vormen. Zelden hebben we een week na de stembusgang zo ver gestaan.

 

Meer krantenkoppen in België

Knokke-Heist maakt zich op voor première Grand Show Folie Royale: “Elke dag zien we de show groeien”

Vrijdag gaat de Grand Show Folie Royale in première in Knokke-Heist. De voorstelling in het Grand Casino Knokke pakt uit met indrukwekkende topstemmen, internationale acts en wervelende choreografieën. De repetities zijn volop aan de gang. “De reacties zijn unaniem positief.”
The post Knokke-Heist maakt zich op voor première Grand Show Folie Royale: “Elke dag zien we de show groeien”

Lees meer »

Average Rob verrast door Zomerhit-nominatie voor atypisch supporterslied: “Als we winnen, delen we frieten en pinten uit”

De twintig nominaties voor Zomerhit zijn bekend en één vreemde eend in de bijt valt op: Average Rob (32) en producer Omdat Het Kan (29) maken met hun supporterslied ‘On met la patate’ kans op de titel. Het ‘shtamp’-lied met snoeiharde beats is atypisch in het rijtje Zomerhit-genomineerden. “Maar het brengt mensen aan het dansen en maakt iets los. Dat

Lees meer »

Elodie (12) doet ‘voor de fun’ auditie bij Koninklijke Balletschool in Antwerpen… en is meteen toegelaten: “Unieke kans voor haar”

Elodie Cardoen start begin september aan de Koninklijke Balletschool in Antwerpen. De Moorsleedse, die danst bij de Roeselaarse dansschool Ndigo, deed er enkele maanden geleden auditie. “Eigenlijk deed ik die mee om eens te kijken hoe ver ik stond.”
The post Elodie (12) doet ‘voor de fun’ auditie bij Koninklijke Balletschool in Antwerpen… en is meteen toegelaten: “Unieke kans

Lees meer »

Dader (26) van “gruwelijke” moord met kruisboog op vrouw en twee dochters van BBC-presentator gevat na klopjacht

De Britse politie heeft na een grote klopjacht de 26-jarige man gevat die verdacht wordt van betrokkenheid bij de moord op drie vrouwen gisteravond. Volgens de Britse openbare omroep ‘BBC’ gaat het om het gezin van één van haar presentatoren, John Hunt (58): zijn echtgenote Carol (61) en twee van hun drie dochters, Hannah (28) en Louise (25). Ze werden

Lees meer »

Kansen op arbeidsmarkt dalen al na zes maanden werkloosheid, zegt onderzoek UGent. Arbeidseconoom Stijn Baert: “Uitkering al na drie maanden doen krimpen”

Vier van de vijf partijen waarmee Bart De Wever (N-VA) een federale regering probeert te vormen, willen de werkloosheidsuitkering na twee tot drie jaar stoppen. Recent onderzoek van UGent naar de kansen van langdurig werklozen op de arbeidsmarkt doet professor Stijn Baert concluderen dat die maatregel niet de efficiëntste is. “Na zes maanden werkloosheid dalen de kansen op een job

Lees meer »

Wagen brandt volledig uit na knal tegen elektriciteitscabine in Sint-Eloois-Vijve, hele buurt even zonder stroom

In de nacht van maandag op dinsdag knalde een Audi tegen een elektriciteitscabine in de Tapuitstraat in Sint-Eloois-Vijve, een deelgemeente van Waregem. Door de klap vatte de wagen vuur. De buurt zat een tijdlang zonder elektriciteit.
The post Wagen brandt volledig uit na knal tegen elektriciteitscabine in Sint-Eloois-Vijve, hele buurt even zonder stroom appeared first on KW.be.

Lees meer »

KSA Deerlijk organiseert jaarlijkse heemfeesten

Van 12 tot 14 juli organiseert de KSA zijn heemfeesten in en aan het lokaal Den Osse in de Vichtestraat. Een jaarlijkse hoogtepunt voor de jeugdbeweging, die hiermee de nodige centjes verzamelt voor het kamp en de gehele jaarwerking.
The post KSA Deerlijk organiseert jaarlijkse heemfeesten appeared first on KW.be.

Lees meer »