Ruim boven het miljoen kijkers: ‘Kamp Waes’ maakt vliegende start op VRT1

Afgelopen zondag startte het nieuwe seizoen van ‘Kamp Waes’ bij VRT1 en dat was meteen een schot in de roos. De première haalde maar liefst 1.363.498 kijkers. Dat is het hoogste live cijfer sinds de finale van ‘The Masked Singer’ op vrijdag 28 april vorig jaar. Daar keken destijds iets meer dan 1,4 miljoen mensen naar. 

Meer krantenkoppen in België

Luchthaven Kortrijk-Wevelgem mikt op toekomst als dronehub

Internationale Luchthaven Kortrijk-Wevelgem (ILKW) zet verder in op een duurzame toekomst door volop de dronekaart te trekken. Eerste stap is de installatie van een gloednieuw dronedetectiesysteem om de veiligheid van het vliegverkeer op en rond de luchthaven te waarborgen.
The post Luchthaven Kortrijk-Wevelgem mikt op toekomst als dronehub appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bekijk de straffe beelden! Kinderwagen met baby van zeven maand aangereden op zebrapad: “Hij is een gevaar voor de samenleving”

Een kinderwagen met daarin een baby van amper zeven weken oud, werd afgelopen donderdag aangereden op het zebrapad in Wervik. Het jongentje bleef gelukkig ongedeerd maar zijn ouders zijn enorm geschrokken. De bestuurder, een man van 94 jaar, beweerde achteraf dat hij niets gezien had. “Het is een gevaar voor de samenleving dat zo iemand nog mag rijden”, zegt vader

Lees meer »

Koning Charles krijgt eerste zaailing van omgezaagde ‘Robin Hood’-boom

De Britse koning Charles krijgt de eerste zaailing van de beroemde ‘Robin Hood’-boom, de esdoorn die in 2023 illegaal werd omgehakt in het noorden van Engeland. De koninklijke familie heeft maandag op Instagram aangekondigd dat de zaailing, zodra die genoeg gegroeid is, zal geplant worden in het park van Windsor, een stad niet ver van Londen.

Lees meer »

“Jan geniet van de familiereünie, maar acteur Jef De Smedt nog meer”: Cathérine Kools na 6 jaar terug in ‘Familie’

Verrassing van jewelste voor de ‘Familie’-fans, want maandagavond wandelde Leen Van den Bossche plots het beeld in. Na zes jaar keert het personage terug uit Afrika, en dus hervat Cathérine Kools (42) haar rol. “Zowel Leen als ik hebben de voorbije jaren dingen gedaan waarvan we voelden dat ze moesten gebeuren”, vertelt de actrice over haar comeback en hoe haar

Lees meer »

Zwalpende mama op de baan met 2,3 promille en twee kinderen aan boord: “Was niet ver en had bedampte ruiten”

Al zwalpend kon een 40-jarige automobiliste in Ledegem door een politiepatrouille tegengehouden worden. Ze bleek 2,3 promille alcohol in het bloed te hebben én twee kinderen aan boord te hebben. “Ik moest mijn auto verplaatsen, het was niet ver”, klonk het.
The post Zwalpende mama op de baan met 2,3 promille en twee kinderen aan boord: “Was niet ver

Lees meer »

Brandweer kan ree redden uit kanaal in Merkem

De brandweer van Diksmuide heeft een opvallende reddingsactie uitgevoerd in Merkem, bij Houthulst. Een volwassen ree was in een kanaal gesukkeld en geraakte er zelf niet meer uit. Met een net kon de brandweer het dier uiteindelijk bevrijden.

Lees meer »

Club Brugge-spelers (en -bestuur) hebben er feestnacht opzitten: kersverse kampioenen vierden 19de titel in café in Varsenare

Landskampioen Club Brugge heeft er een feestnacht opzitten. Spelers, bestuur en medewerkers van blauw-zwart verzamelden op café in Varsenare om de 19de titel stevig te vieren. Eerder zondag had Club zich in een kolkend Jan Breydel tot kampioen gekroond na een 0-0-gelijkspel tegen Cercle. In het slot ontsnapte Club toen nog aan de ultieme deceptie door een wel heel discutabele

Lees meer »

Mervyn Jackson uit Oostkamp trad drie keer op in De Spil in Roeselare én hoopt als MJ Tribute Artist vaak zijn idool te mogen imiteren: “Enkel als ik dans op zijn muziek ben ik geen stijve plank!”

Dansschool Dançar uit Roeselare organiseerde drie keren een méér dan geslaagde dansshow in De Spil in Roeselare. Maar liefst 480 leden van de dansschool stonden op de dansvloer in een wervelende show, waarop er massaal veel volk afkwam. Op het einde van iedere voorstelling weerklonk ‘Wanna Be Starting Something’ van Michael Jackson. Op dat moment kwam een onbekend persoon op

Lees meer »