Tom Waes legt lat in ‘Kamp Waes’ veel hoger dan bij ‘Special Forces’: “Sorry Koen Wauters, je haalt bij mij aflevering één niet”

‘Welkom in de hel’, zegt Tom Waes in de teaser waarmee het tweede seizoen van ‘Kamp Waes’ wordt aangekondigd. Een omschrijving waarmee hij weleens akelig dicht in de buurt van de realiteit zou kunnen komen. “We lieten Fly weten dat we topkandidaten hebben, waarop hij doodleuk: ‘Dan zullen we onze proeven een beetje zwaarder moeten maken”, vertelt Tom aan reporter Jarne. “Zelf heb ik graag gekeken naar ‘Special forces’ bij VTM, maar met alle respect: die kandidaten halen aflvering één van ‘Kamp Waes’ niet.” Meer kom je te weten in deze nieuwe Showbits. 

Meer krantenkoppen in België

Jean Pierre speelt al 60 jaar accordeon voor zijn Ingrid

Jean Pierre Kindt en Ingrid Casteleyn zijn zestig jaar gehuwd: de perfecte gelegenheid voor Jean Pierre om op zijn accordeon nog eens alle registers open te trekken, want het is feest in de Brabantstraat. Al zestig jaar zijn Jean Pierre en Ingrid onafscheidelijk, maar ook zijn accordeon heeft de gelegenheidsmuzikant steeds bij de hand.
The post Jean Pierre speelt

Lees meer »

Trump ontmoet Israëlisch premier Netanyahu voor het eerst sinds vertrek uit Witte Huis: “Hij zet persoonlijke vetes opzij”

De Amerikaanse oud-president Donald Trump en de Israëlische premier Benjamin Netanyahu hebben elkaar voor het eerst sinds het vertrek van Trump uit het Witte Huis in 2020 ontmoet. Trump noemde zichzelf tijdens zijn presidentschap "de meest pro-Israëlische president in de moderne geschiedenis", maar sinds de oorlog in Gaza is zijn relatie met de Israëlische premier wel verzuurd.

Lees meer »

Dieven slaan ‘s nachts toe in shop van tankstation Gabriëls in Geluwe

In de shop van het tankstation Gabriëls langs de drukke Menenstraat in Geluwe gebeurde zaterdagnacht omstreeks twee uur een inbraak. De daders sloegen de glazen toegangsdeur aan diggelen. Het tankstation ligt vlakbij de expresweg N58, zo kan men van daaruit alle richtingen uit om te vluchten. Een buurtbewoner belde de politie.
The post Dieven slaan ‘s nachts toe in

Lees meer »

Packraften, of hoe je de Westhoek op een nieuwe manier kan ontdekken: “Op het water beleef je de natuur anders”

Sinds kort kan je de Westhoek op een nieuwe manier ontdekken. Met een opgerolde opblaasboot op de rug trek je afwisselend op het water of op het land door prachtige landschappen. “Je beleeft door te packraften de natuur helemaal anders vanop het water, omdat je er echt tussen zit”, vertelt initiatiefnemer Mathias Michielsen.
The post Packraften, of hoe je

Lees meer »