Tom Waes legt lat in ‘Kamp Waes’ veel hoger dan bij ‘Special Forces’: “Sorry Koen Wauters, je haalt bij mij aflevering één niet”

‘Welkom in de hel’, zegt Tom Waes in de teaser waarmee het tweede seizoen van ‘Kamp Waes’ wordt aangekondigd. Een omschrijving waarmee hij weleens akelig dicht in de buurt van de realiteit zou kunnen komen. “We lieten Fly weten dat we topkandidaten hebben, waarop hij doodleuk: ‘Dan zullen we onze proeven een beetje zwaarder moeten maken”, vertelt Tom aan reporter Jarne. “Zelf heb ik graag gekeken naar ‘Special forces’ bij VTM, maar met alle respect: die kandidaten halen aflvering één van ‘Kamp Waes’ niet.” Meer kom je te weten in deze nieuwe Showbits. 

Meer krantenkoppen in België

Bekend friethuis Ape’Tyt verhuist van Lichtervelde naar discotheek Place2Party in Torhout: “Maar concept blijft”

Het bekende Friethuis Ape’Tyt aan de Brugsebaan in Lichtervelde verhuist enkele honderden meters verderop naar discotheek Place2Party aan de Roeselaarseweg in Torhout. De frietzaak is sinds begin februari namelijk overgenomen door Lorenzo Charle en Robin Desoete, die de danstempel runnen samen met hun broer Björn Charle.
The post Bekend friethuis Ape’Tyt verhuist van Lichtervelde naar discotheek Place2Party in Torhout:

Lees meer »

Siegfried en Maria zijn een diamanten koppel

Siegfried Nollet (82) en Maria Vanhoutte (80) uit de Prins Filiplaan in Assebroek vierden zondag hun diamanten huwelijksjubileum in het Oud Gemeentehuis in Varsenare.
The post Siegfried en Maria zijn een diamanten koppel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Politie start onderzoek naar lijkschennis in uitvaartcentrum in Blankenberge: jongen van 16 zou verplaatst en opgetild zijn

De politie van Blankenberge is een onderzoek gestart naar een zwaar geval van lijkschennis in een uitvaartcentrum. Een groep jongeren zou het lichaam van een jongen van 16 aangeraakt, verplaatst en opgetild hebben. "Wat er gebeurd is, getuigt van een totaal gebrek aan normbesef en respect. Sommigen zien de dood van mijn zoon blijkbaar als een spelletje", reageert de vader.

Lees meer »

Poetin stelt voorwaarden voor vredesgesprekken met Oekraïne: “Oekraïense troepen terugtrekken en geen NAVO-lid worden”

De Russische president Vladimir Poetin heeft enkele voorwaarden gesteld die volgens hem noodzakelijk zijn voor vredesgesprekken en een staakt-het-vuren met Oekraïne. Poetin wil dat het Oekraïense leger zich terugtrekt uit de regio’s Zaporizja, Cherson, Donetsk en Loehansk en dat het de plannen om NAVO-lid te worden, stopzet. Als Oekraïne dat doet, kunnen vredesgesprekken morgen al starten, aldus Poetin.

Lees meer »

LIVE GAZA. Israëlisch leger kondigt dagelijkse “tactische pauze” in zuiden van Gaza aan om hulp door te laten, niet doorgesproken met regering

Het Israëlische leger heeft zondag aangekondigd dat het dagelijks een “tactische pauze van militaire activiteiten” zal invoeren in een deel van de zuidelijke Gazastrook. Het leger doet dat om de levering van hulpgoederen te vergemakkelijken. Internationale hulporganisaties waarschuwden eerder voor een groeiende humanitaire crisis in dat gebied. Het Israëlische leger benadrukt wel dat de operatie in Rafah doorgaat.Volg alle ontwikkelingen

Lees meer »

Mooi beeld: Kevin De Bruyne troost zoontjes na teleurstellende wedstrijd, die bijgewoond werd door Amy Sonck en WAG’s Witsel en Casteels

Het mooiste beeld ondanks de teleurstelling? Dat moet toch de foto zijn waarbij Kevin De Bruyne zijn zoontjes Mason Milian (8) en Rome (5) na de wedstrijd knuffelde. Net als tienduizend andere Belgische fans woonden ze de teleurstellende Belgische opener van het EK voetbal bij. De Duivels verloren met 0-1 van Slovakije. Ook Obel(g)ix, Amy Sonck en enkele andere WAGS

Lees meer »

Oekraïne bereidt zich volop voor op luchtaanvallen met door Westen beloofde F-16’s: “Dit kan einde van oorlog inluiden”

Oekraïne is volop bezig met het voorbereiden van een luchtoffensief met F-16’s op de bezette Krim, dat moet starten als de door het Westen beloofde gevechtsvliegtuigen eindelijk arriveren. Dat heeft strategisch analist Frederik Mertens van het ‘The Hague Centre for Strategic Studies’ (HCSS) gezegd aan nieuwssite ‘Business Insider’. Volgens Elina Beketova van het ‘Center for European Policy Analysis’ (CEPA) kan

Lees meer »

Bestuurders die tot 200 kilometer per uur reden tijdens dodelijke straatrace riskeren tot drie en vijf jaar cel: “Crimineel en moorddadig rijgedrag”

Een Porsche en BMW reden in december 2022 op de E40 richting Brussel aan snelheden tot 200 kilometer per uur, bumper aan bumper. Ter hoogte van Beernem eindigde hun race in een dodelijke crash waarbij een passagier ter plaatse het leven liet. Beide bestuurders moesten zich maandagochtend verantwoorden voor de rechtbank, al besloot een van hen niet af te komen.

Lees meer »