Tom Waes legt lat in ‘Kamp Waes’ veel hoger dan bij ‘Special Forces’: “Sorry Koen Wauters, je haalt bij mij aflevering één niet”

‘Welkom in de hel’, zegt Tom Waes in de teaser waarmee het tweede seizoen van ‘Kamp Waes’ wordt aangekondigd. Een omschrijving waarmee hij weleens akelig dicht in de buurt van de realiteit zou kunnen komen. “We lieten Fly weten dat we topkandidaten hebben, waarop hij doodleuk: ‘Dan zullen we onze proeven een beetje zwaarder moeten maken”, vertelt Tom aan reporter Jarne. “Zelf heb ik graag gekeken naar ‘Special forces’ bij VTM, maar met alle respect: die kandidaten halen aflvering één van ‘Kamp Waes’ niet.” Meer kom je te weten in deze nieuwe Showbits. 

Meer krantenkoppen in België

Politie kan cocaïnedealer uit Gistel vatten dankzij ANPR-camerasysteem

Een 35-jarige man uit Gistel werd woensdag gearresteerd door politiezone Westkust op verdenking van drugshandel. De man wordt ervan verdacht een drugskoerier te zijn. De politie kon hem klissen omdat ze via het ANPR-camerasysteem verdachte handelingen zagen.
The post Politie kan cocaïnedealer uit Gistel vatten dankzij ANPR-camerasysteem appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Oliedepots in de Russische regio Rostov ??in brand na een droneaanval

Verschillende olieopslagtanks zijn deze ochtend vroeg in brand gevlogen na een droneaanval in de stad Azov in de zuidelijke regio Rostov, zo melden Russische functionarissen. Het Russische ministerie van Noodsituaties zei op Telegram dat de brand zich over 5.000 kubieke meter had verspreid en dat enkele tientallen brandweerlieden de brand aan het bestrijden zijn. Persbureau Reuters kon de berichtgeving niet

Lees meer »

Rechtbank maakt familie Appeltans 8,5 miljoen euro lichter: “Ze leven zelf in luxe maar bij huurders ontbrak basiscomfort”

Een effectieve gevangenisstraf van 40 maanden én elk 2 miljoen euro boete. Manu Appeltans (42) uit Hoeselt en zijn vader Arnold (72) uit Sint-Truiden kennen hun straf voor huisjesmelkerij in Leuven en krotverhuur. In totaal had de familie 56 panden op haar naam, bij 51 ervan moest de stad een dossier openen. De rechtbank oordeelde vandaag streng voor de beruchte

Lees meer »

Rapper FabioW krijgt online bakken kritiek, maar scoort nu toch eerste hit: “Al m’n geld steekt in m’n muziek”

Wie tegen de jongeren van nu ‘Ik had koud’ zegt, zal aangevuld worden met ‘brr brr’. En dat komt door TikTok-sensatie FabioW, de artiestennaam van rapper Sebastiaan Van Tilborgh (26). Met het nummer ‘GTA’ heeft hij zijn allereerste hit te pakken. “Ik had niet verwacht dat het met dit nummer zou zijn, maar dat ik een hit ging scoren, zag

Lees meer »

Willem Vermandere verkoopt zijn iconische molen in de Moeren

Zanger en beeldhouwer Willem Vermandere (84) verkoopt zijn molen met atelier in de Moeren. Dit gebeurt na veel twijfel, zo schrijft hij in een Facebookpost. De St.Gustaafsmolen, die dateert uit 1820, moet dringend gerestaureerd worden.
The post Willem Vermandere verkoopt zijn iconische molen in de Moeren appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nederlander (40) verdient miljoenen door producten van Nike en Lego naar Rusland te importeren

Sinds de Russische invasie van Oekraïne in februari 2022 hebben heel wat westerse bedrijven hun activiteiten in Rusland stopgezet. Ook het Amerikaanse sportmerk Nike en de Deense speelgoedmaker Lego trokken zich terug uit het land. Maar door ondernemers als Wijnand Herinckx (40) kunnen Russen toch nog producten van westerse merken kopen. De Nederlandse zakenman verdiende de afgelopen jaren al miljoenen

Lees meer »