Wereldberoemde rode Coca-Cola kersttruck kan op heel wat nieuwsgierigen rekenen

Zaterdagnamiddag streek van 16 tot 20 uur de wereldberoemde rode Coca-Cola kersttruck neer op de parking van het Ring Shopping Noord. Al snel vormde zich een rij wachtenden om een bezoekje te brengen aan de truck en uiteraard de kerstman.

Wie een bezoekje bracht kon eveneens gratis op de foto met de kerstman. In het aanwezige postkantoor van de kerstman kon dit kaartje dan onmiddellijk gratis opgestuurd worden naar de geadresseerde van uw keuze.

10 jaar geleden

Een kleine 500 kerstfanaten maakten daarvan gebruik. Onder hen onder meer Ann Sophie Beliën uit Roeselare samen met haar dochter Leonor (1,5) en zoon Liam (6). “Het was zeker tien jaar geleden dat ik nog deze prachtige rode Coca-Cola kersttruck in het echt zag”, vertelt Ann Sophie, “Tijdens de kerstparade in Roeselare was hij er toen ook bij. Toen ik gisteren hoorde dat de truck naar het Ring Shopping Noord kwam, heb ik geen minuut getwijfeld, gezien ik deze speciale vrachtwagen nog wel eens wilde terugzien. Vorig jaar toen hij ook deze richting uit kwam kon ik er echter niet aanwezig zijn.”

Wie vandaag de wereldberoemde rode Coca-Cola kersttruck moest missen, krijgt morgenochtend een nieuwe kans, want van 9 tot 13 uur is de kerstman met zijn gevolg, inclusief de wereldberoemde rode Coca-Cola kersttruck te gast ter hoogte van het Lunch Garden filiaal in Sint-Kruis Brugge. (BRUK)

The post Wereldberoemde rode Coca-Cola kersttruck kan op heel wat nieuwsgierigen rekenen is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Draagt hij jarretels? ‘Sing Again’-finalist Seppe verdedigt z’n gewaagde podiumoutfits: “Niet bang voor reacties”

“Ik wou volledig mezelf zijn, dit is gewoon wie ik ben.” Seppe Herreman greep vrijdag net naast de overwinning in de finale van ‘Sing Again’, maar met zijn rode lakleren outfit veroverde de zanger wel het hart van kijkend Vlaanderen. Maar hoe blikt Seppe zelf terug op zijn deelname? Hoe waren de reacties? En wat staat er de artiest nog

Lees meer »

Gemeente Kinrooi krijgt slecht rapport van Audit Vlaanderen: “Geen verrassing, maar we pakken het meteen aan”

In een nieuw rapport is Audit Vlaanderen opvallend hard voor de organisatiestructuur binnen het gemeentebestuur van Kinrooi. Na een routine-doorlichting blijkt dat het bestuur erg zwak scoort als het gaat over management, financieel bestuur, interne communicatie en IT-beheer. "We doen het wel goed op vlak van dienstverlening, maar onze interne werking kan inderdaad beter", erkent schepen van Communicatie Peter Nies

Lees meer »

Protest tegen ontslag van schooldirecteur in Mesen: “Desnoods starten we met een nieuwe school”

Met een stille mars protesteerden ouders, leerkrachten, kinderen en inwoners van Mesen vrijdag tegen het ontslag van directeur David Breyne van vrije basisschool De Kleine Ster. De ontslagen directeur is niet mals voor het schoolbestuur. “De voorzitter is een dictator en de cultuur is er één van wantrouwen, chantage en dreigementen”, klinkt het.
The post Protest tegen ontslag van

Lees meer »

Vrouw eindigt in gracht in Eernegem nadat ze plots moet uitwijken voor kat

De hulpdiensten moesten zaterdagochtend uitrukken naar Eernegem om een vrouw uit haar auto te bevrijden. De vrouw moest uitwijken voor een kat en belandde zo in een gracht. Daarbij doorboorde een stuk boom haar voorruit. “De vrouw leed veel pijn en daarom haalden we haar voorzichtig uit de wagen”, zegt brandweerluitenant Francis Vermote.
The post Vrouw eindigt in gracht

Lees meer »

Parcours Izegem Koers voor dit jaar (5 september) ongewijzigd: “Volgend jaar willen we wel over dé brug”

Bordes Izegem Koers op donderdag 5 september ondergaat wat nieuwigheden, maar het parcours blijft ongewijzigd in vergelijking met vorig jaar. “Maar naar volgend jaar toe is het zeker onze ambitie om die brug opnieuw in het parcours te integreren”, klinkt het.
The post Parcours Izegem Koers voor dit jaar (5 september) ongewijzigd: “Volgend jaar willen we wel over dé

Lees meer »

VTI levert mooi werk in Groot-seminarie en Bisschopshuis

Sinds het begin van het schooljaar loopt er een goede samenwerking tussen VTI Brugge campus Zandstraat en het Grootseminarie in de Potterierei. In het seminarie zelf waren de leerlingen van het vijfde en zesde jaar Schilderen en Decoratie aan het werk, terwijl in het Bisschopshuis hoofdzakelijk leerlingen uit het zevende jaar Decoratie en restauratieschilderwerk aan de slag waren.
The

Lees meer »

VS wil relatie met Georgië herzien nu parlement presidentieel veto tegen ‘wet rond buitenlandse invloed’ wil herroepen

De Verenigde Staten willen hun bilaterale relaties met Georgië herzien als de ‘wet op buitenlandse invloed’ wordt aangenomen. Volgens die nieuwe wet moeten mediabedrijven en ngo’s die meer dan 20 procent van hun geld uit het buitenland krijgen, zich registreren. De president van Georgië had een veto uitgesproken tegen de wet, maar het parlement wil dat nu ongedaan maken.

Lees meer »

Isolde (29) is manager van haar eigen dansschool in Waregem: “Op dansen staat geen leeftijd”

In Waregem schittert een nieuwe ster aan het dansfirmament: Isolde Billiet (29). Een onderneemster met voorliefde voor dans en beweging. Zodra de avond valt, verandert ze in een bevlogen danslerares en manager van haar eigen dansschool.
The post Isolde (29) is manager van haar eigen dansschool in Waregem: “Op dansen staat geen leeftijd” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Eerste editie Jong Helkijn Cup moet jeugd verenigen

Dit weekend sluit de jeugdafdeling van voetbalclub Jong Helkijn het huidige voetbalseizoen af. Met de eerste editie van de Jong Helkijn Cup probeert organisator Valtin Demuynck een succesverhaal te starten. De afscheidnemende jeugdcoach probeert een laatste keer de jeugd te herenigen.
The post Eerste editie Jong Helkijn Cup moet jeugd verenigen appeared first on KW.be.

Lees meer »