“Hela, wanneer is het gedaan met regenen?” Van de regen in de drup, en de weerman heeft het gedaan

De Vlaming heeft het gehad met de natste lente ooit en richt zijn pijlen op de weerman: wanneer stopt het met regenen? Kunt gij het weer niet veranderen? De stormdepressie nabij. “Er zijn nog altijd mensen die denken dat wij bepalen wat voor weer het wordt, en dan vinden ze het onze schuld als het regent.”

 

Meer krantenkoppen in België

“Eén iets positiefs: we zijn eindelijk van de groenen verlost”: Jean-Marie Dedecker (N-VA) reageert na eerste resultaten

“Wij doen het voorlopig goed. Standhouden is nu de boodschap”, zegt Jean-Marie Dedecker in een eerste reactie op de voorlopige tendensen. “Een iets is hoopgevend: we zijn eindelijk van de groenen verlost.”
The post “Eén iets positiefs: we zijn eindelijk van de groenen verlost”: Jean-Marie Dedecker (N-VA) reageert na eerste resultaten appeared first on KW.be.

Lees meer »

Financieel analist misbruikt kredietkaart van werkgever voor exorbitante loondiefstal: “Meer dan één miljoen euro gespendeerd voor privéaankopen”

Voor de Brusselse correctionele rechtbank is woensdag het proces van start gegaan tegen een voormalig financieel analist van DHL die met de kredietkaart van het bedrijf voor meer dan één miljoen euro aan privéaankopen zou hebben gedaan. De exorbitante loondiefstal kwam pas na drie jaar aan het licht, nadat American Express de kaart had geblokkeerd.

Lees meer »

Websites Nederlandse politieke partijen tijdelijk offline na cyberaanval: “Mogelijk door Russische hackers”

De websites van de verschillende Nederlandse politieke partijen zijn een tijdje niet of slecht bereikbaar door een cyberaanval. Een pro-Russisch hackerscollectief heeft de aanval opgeëist, maar die claim wordt nog onderzocht door de Nederlandse autoriteiten. De timing van de cyberaanval is niet toevallig, want Nederland trekt vandaag naar de stembus voor de Europese verkiezingen.

Lees meer »

Gaat Urbanus wel écht met pensioen na nieuwe zaalshow ‘Bes Tof’? “Ik moet van de dokter gezonder gaan leven”

Nog één tournee, en dan einde carrière voor Urbanus (75). Van Anus gaat met pensioen. Of toch niet? “De kans is groot, maar ik kan dat toch moeilijk voorspellen? Mijn vingers zijn nog even soepel als Nina Derwael haar chauffageketel”, antwoordt de komiek met – uiteraard – een mop. “Soms is zeggen dat je stopt ook een goede commerciële truc.

Lees meer »

Bram en Femke uit Dentergem winnen tweede BK Vrouwensjouwen: “Volgend jaar verdedigen we onze titel”

Terwijl er in heel het land een stembusslag woedde, werd zondag in Dentergem voor de tweede keer het Belgisch Kampioenschap Vrouwensjouwen beslecht. Dit keer trokken Bram Borgoo (34) en Femke De Smet (39) uit Dentergem aan het langste eind.
The post Bram en Femke uit Dentergem winnen tweede BK Vrouwensjouwen: “Volgend jaar verdedigen we onze titel” appeared first on

Lees meer »

Davidsfonds Ledegem organiseert wijnterras op nieuwe locatie: “Zuid-Italiaanse wijnen proeven in de pastorietuin”

Op zaterdag 8 en zondag 9 juni zijn het weer batjes in Ledegem. Wie daarop zeker niet mag ontbreken is het Davidsfonds. De vereniging organiseert al jarenlang een wijnterras. Doordat de werken aan het Peereboomhuis inmiddels gestart zijn, wijken de wijnliefhebbers uit naar de tuin van de pastorie.
The post Davidsfonds Ledegem organiseert wijnterras op nieuwe locatie: “Zuid-Italiaanse wijnen

Lees meer »