KIJK. Grote ster in kleine zaal: Billie Eilish geeft intiem optreden voor 1.500 fans in Londen

Zo’n 1.500 Billie Eilish-fans hebben iets uniek meegemaakt in Londen. De wereldster liet één dag op voorhand weten dat ze een intiem optreden zou geven in de Camden’s Electric Ballroom. 24 uur later stond ze in een bomvolle (maar kleine) zaal haar hits te zingen. Ze had ook enkele verrassingen in petto. Plots stonden Labyrinth en Boygenius mee op het podium. “Ooit ga ik op tour en bezoek ik alleen maar zalen”, liet Billie weten op het einde van het optreden.

Meer krantenkoppen in België

Voormalig provinciaal voorzitter van de voetbalbond Willy Ozeel (75) is overleden

In het Jan Yperman Ziekenhuis in Ieper is Willy Ozeel (75) uit Poperinge overleden. Meer dan elf jaar was hij provinciaal voorzitter van de voetbalbond. Nadien werd hij lid van het Uitvoerend Comité van de KBVB, het hoogste bondsorgaan. Willy verloor de oneerlijke strijd tegen een slepende ziekte.
The post Voormalig provinciaal voorzitter van de voetbalbond Willy Ozeel (75)

Lees meer »

Schijnwerpers meer dan ooit op De Wever

Hij had eerder al dingen gezegd waaruit je het kon afleiden, maar nu is het heel duidelijk: De Wever wil premier worden. Straffer nog: als dat niet kan, stapt zijn partij niet in een federale regering. Hoog spel, noemt men dat. Hoewel ook deze expliciete uitspraak nog ruimte biedt voor interpretaties.

Lees meer »

Aantal werknemers met salariswagen blijft groeien

Het aantal werknemers dat een salariswagen ter beschikking krijgt van de werkgever, blijft maar groeien. Eind vorig jaar waren ze al met 558.404 of 8,90% meer dan begin 2022. Ook het aantal werkgevers dat salariswagens toekent, dikt overigens nog aan. Het klom in dezelfde periode met 2,3% tot 58.460, blijkt uit een overzicht van de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid.

Lees meer »

Leerlingen Campus De Reynaert in Tielt in dialoog met politici

Bij GO-school Campus De Reynaert in Tielt werd onlangs een politiek debat georganiseerd voor de laatstejaars. Zes politici gingen er in dialoog met de leerlingen. Zowel voor als na het debat konden de leerlingen stemmen. De standpunten van Groen en Open Vld konden het meeste leerlingen overtuigen.
The post Leerlingen Campus De Reynaert in Tielt in dialoog met politici

Lees meer »

Gerenoveerde OLV-kapel Stalhille opnieuw ingewijd

De OLV-kapel in Stalhille werd onder impuls van enkele bewoners gerenoveerd en ook landschapsarchitect Paul Deroose werkte er graag aan mee. Vorige week werd deze kapel feestelijk ingewijd.
The post Gerenoveerde OLV-kapel Stalhille opnieuw ingewijd appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Wie volgend seizoen trainer is? Als het aan mij ligt Nicky Hayen”: Club-spelers bevestigen hun vertrouwen in kampioenencoach

Na een dolle feestnacht en enkele uurtjes slaap vierden de Club-spelers vandaag op de Markt in Brugge met de fans. Voor Hans Vanaken en Brandon Mechele is het al de zesde titel bij blauw-zwart. “En volgend seizoen gaan we voor de zevende”, sprak Vanaken, die ook over een eventueel verlengd verblijf van coach Nicky Hayen sprak: “Hij heeft getoond dat

Lees meer »

Personal trainer van Taylor Swift onthult haar extreme regime voor de Eras Tour: “Andere mensen zouden moeten overgeven”

Elke dag urenlang op een podium rondspringen, dansen én toonvast zingen: het is een uitputtingsslag die Taylor Swift (34) kinderspel doet lijken tijdens haar Eras Tour. Maar niets is minder waar, de zangeres volgt een strikt en extreem regime om de intense wereldtour vol te houden. Taylors personal trainer onthult voor het eerst wat haar precieze work-out en dieet inhouden.

Lees meer »

Republikeinse leider Mike Johnson boos na veroordeling Trump: “Beschamende dag in Amerikaanse geschiedenis”

"Vandaag is een beschamende dag in de Amerikaanse geschiedenis", zo reageert de Republikeinse leider Mike Johnson op de veroordeling van Donald Trump. Johnson noemt het vonnis "verkeerd" en "gevaarlijk". Ook andere vooraanstaande Republikeinen steunen de ex-president en reageren woest op de uitspraak. Volgens de Democraten heeft justitie haar werk gedaan. Een overzicht van de reacties.

Lees meer »

Het Café Paté collectief organiseert voor het eerst Café Culinair: “Gastronomisch driegangenmenu voor slechts 75 euro”

Het Kortrijkse chefscollectief Café Paté breekt de wekelijkse routine met een gastronomische beleving. “Café Culinair houdt in dat je vijf weken lang een tafeltje kan reserveren van dinsdag tot en met donderdag voor een menu met aangepaste wijnen, water en koffie voor slechts 75 euro, zowel voor lunch als diner”, zeggen initiatiefnemers Dirkjan Decock, Felix François en Matthias Speybrouck.

Lees meer »