Personal trainer van Taylor Swift onthult haar extreme regime voor de Eras Tour: “Andere mensen zouden moeten overgeven”

Elke dag urenlang op een podium rondspringen, dansen én toonvast zingen: het is een uitputtingsslag die Taylor Swift (34) kinderspel doet lijken tijdens haar Eras Tour. Maar niets is minder waar, de zangeres volgt een strikt en extreem regime om de intense wereldtour vol te houden. Taylors personal trainer onthult voor het eerst wat haar precieze work-out en dieet inhouden. “De sleutel tot een sterk lichaam? Je ademhaling.” 

Meer krantenkoppen in België

Is de relatie tussen Kylie Jenner en Timothee Chalamet dan toch niet voorbij? “Hij plant zelfs een groot verjaardagsfeest”

De geruchten doen al enkele maanden de ronde: volgens het internet zouden Timothée Chalamet en Kylie Jenner al enige tijd geen koppel meer vormen. Het duo heeft hier nog nooit op gereageerd, maar de ‘Willy Wonka’-acteur lijkt de roddels nu eindelijk de kop in te drukken. “Hij is haar verjaardagsfeest al aan het plannen voor in augustus.”

Lees meer »

Goedele Liekens, Walter De Donder en Kristof Calvo: zij raakten niet (her)verkozen

Marino Keulen, tussen 2003 en 2009 Vlaams minister van Wonen, Binnenlands bestuur en Inburgering, is een van de slachtoffers van de zwakke uitslag van Open VLD. Hij raakte tot zijn grote ontgoocheling niet verkozen in Limburg en verdwijnt na 29 jaar uit het Vlaams Parlement. Ook Goedele Liekens raakte niet herverkozen, net als enkele gevestigde waarden als Jean-Jacques Gucht en

Lees meer »

Premier Benjamin Netanyahu spreekt op 24 juli het Amerikaanse Congres toe

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu zal op 24 juli het Amerikaanse parlement toespreken. Dat hebben bronnen bij het Congres aan Amerikaanse media bevestigd. Het zal al de vierde keer zijn dat Netanyahu een toespraak houdt in het Congres. Zijn bezoek zal vermoedelijk tot protesten leiden. De VS en Israël zijn al decennia bondgenoten, maar door de oorlog in Gaza zit

Lees meer »

Cybercriminelen verzinnen nepruzie tussen Gunther Levi en Gert Verhulst: “Ik snap niet waarom ze ons viseren”

De smeekbede van Gunther Levi (48) om z’n naam online niet te misbruiken heeft een averechts effect gehad. Waar eerst nog het ‘nieuws’ werd verspreid dat hij gearresteerd was, wordt nu ook Gert Verhulst betrokken bij een nepverhaal van steeds gewiekstere internetcriminelen. In ‘Dag Allemaal’ vertelt de zanger en acteur wat er aan de hand is. “Nee, Gert heeft me

Lees meer »

4 doden bij treinongeval Tsjechië

In het Tsjechische Pardubice zijn woensdagavond laat een passagierstrein en een goederentrein gebotst. Daarbij vielen vier doden en 23 gewonden, zei minister van Binnenlandse Zaken Rakusan. Hoe het ongeval is kunnen gebeuren, wordt onderzocht.

Lees meer »

Exitpoll: “PTB-PVDA grootste in Wallonië”

Als twee honden – in dit geval PS en MR – vechten om een been, loopt een derde ermee heen. Dat lijkt op dit moment te gebeuren in Wallonië. Volgens een exitpoll van RTL Info en de ULB bij 6.000 kiezers zou de PTB-PVDA fors succes boeken.

Lees meer »

Mooi verhaal met doorstart in derde nationale in de maak voor KV Oostende: “Deze deal is echter zeker nog niet rond”

De voorbije week zijn er meerdere gesprekken geweest tussen het bestuur van KSV Diksmuide, een delegatie van het voormalige KV Oostende en de Oostendse jeugdwerking, en de Stad Oostende.
The post Mooi verhaal met doorstart in derde nationale in de maak voor KV Oostende: “Deze deal is echter zeker nog niet rond” appeared first on KW.be.

Lees meer »