Volvo’s luxezusje Zeekr trekt naar Wall Street

16:12 De Chinees-Zweedse bouwer van elektrische auto’s wil de komende weken een notering aan de beurs van New York bemachtigen en rekent op een waardering van ongeveer 5 miljard dollar. 

Meer krantenkoppen in België

#iedereenwestvlaming

Weerman Bram krijgt van heel wat mensen zélf de schuld van het slechte weer. Maar ook een weerman trekt al eens een paraplu open…
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Trump als eerste Amerikaanse oud-president schuldig bevonden in strafzaak: wat zijn de gevolgen?

Donald Trump is als eerste Amerikaanse oud-president ooit schuldig bevonden in een strafzaak. In New York verklaarde een jury hem over de hele lijn schuldig aan het vervalsen van documenten in de zwijggeldzaak rondom Stormy Daniels. De strafmaat wordt bepaald op 11 juli. “Dit is een schande”, fulmineerde Trump in een eerste reactie. Wat betekent de uitspraak nu voor zijn

Lees meer »

Grenspalen uit 1819 weer zichtbaar in Watou

In en om de Warandestraat in Watou werden drie grensstenen, die de grens tussen de Nederlanden en Frankrijk in 1819 aanduidden, weer zichtbaar gemaakt voor het grote publiek.
The post Grenspalen uit 1819 weer zichtbaar in Watou appeared first on KW.be.

Lees meer »

Polen start volgend jaar met versterking oostelijke grens

Polen is van plan om in het voorjaar van 2025 te starten met werken om de grens met Rusland en Wit-Rusland te versterken. Er moeten onder meer verdedigingswerken worden aangelegd. Minister van Defensie Wladyslaw Kosiniak-Kamysz sprak maandag over de grootste operatie om de Poolse oostgrens, en daarmee de oostelijke NAVO-flank, weerbaarder te maken sinds 1945.

Lees meer »