LIVESTREAM. Bekijk hier of Spaanse premier Sánchez aftreedt

De Spaanse premier Pedro Sánchez treedt misschien af. Dat zal de socialistische regeringsleider bekendmaken om 11 uur.

 

Meer krantenkoppen in België

Torhoutse brandweerkorporaal Gerrit (38) blust beginnende brand in eigen bedrijf

De brandweer van Torhout moest donderdagmiddag uitrukken voor een brand in het bedrijf van een van haar eigen leden. Bij bronbemaling Bostoen ontstond brand aan een generator buiten, maar die kon korporaal Gerrit Bostoen (38) zelf blussen. Zijn collega’s kwamen nog langs voor een controle.
The post Torhoutse brandweerkorporaal Gerrit (38) blust beginnende brand in eigen bedrijf appeared first

Lees meer »

LIVEBLOG RONDE VAN NOORWEGEN. Nys moet de beteren laten rijden op de slotklim

Vandaag staat de koninginnenrit van de Ronde van Noorwegen op het programma. De klim naar aankomstplaats Gullingen is 5,5 km lang met een gemiddelde van 8,8%. Het stijgingspercentage is vrij egaal. Kan Thibau Nys zijn leiderstrui behouden en mengt Wout van Aert zich in de debatten? Volg alle actie op de voet via onderstaande liveblog of in onze livestream!

Lees meer »

Gouden huwelijksgeluk voor Chantal en Florent

Op zaterdag 4 mei vierden Florent Huenaerts (74) en Chantal Schellinck (70) hun gouden jubileum. Florent en Chantal zijn allebei geboren in Brussel. Florent groeide op in een gezin met vijf kinderen terwijl Chantal enig kind was. Op 8 juni 1974 traden ze in Neerijse, in het huwelijk. Florent kan terugblikken op een mooie carrière
The post Gouden huwelijksgeluk

Lees meer »

Als West-Vlamingen trouwen, dan mag dat wat kosten: niemand spendeert zoveel aan huwelijken als wij

Cateraars, bloemisten en fotografen zetten zich maar beter schrap, want dé trouwmaand bij uitstek staat voor de deur. Hoe al die tortelduifjes hun liefde precies vieren en – belangrijker – hoeveel centen daaraan worden gespendeerd, varieert sterk per provincie. Wat blijkt? West-Vlamingen tasten het diepst in het buidel: zowel het trouwkoppel zelf áls de gasten.
The post Als West-Vlamingen

Lees meer »

Man in de cel na ontvoering in Sint-Gillis

In de nacht van dinsdag 14 op woensdag 15 mei is in de Brusselse gemeente Sint-Gillis een man ontvoerd. Enkele uren later konden in het West-Vlaamse Marke al drie verdachten worden opgepakt, van wie er uiteindelijk een onder aanhoudingsbevel werd geplaatst. Dat meldt het Brusselse parket donderdag.

Lees meer »