Nederlander in Duitsland gepakt met duizenden erectiepillen in kofferbak

Een 33-jarige Nederlander is in het Duitse Heinsberg, ten noorden van Aken, aangehouden met 4.300 erectiepillen in zijn kofferbak. De pillen zaten verpakt in honderd postpakketjes, bestemd voor adressen in Duitsland.

 

Meer krantenkoppen in België

“Voor 75.000 euro kan het van jou zijn”: ‘Het kleinste huis van Heuvelland’ staat te koop in Nieuwkerke

In de Niepkerkestraat in Nieuwkerke staat ‘het kleinste huis van Heuvelland’ te koop. Dit pand heeft een woonoppervlak van 98 m². “De vraagprijs bedraagt 75.000 euro”, meldt Tessa Denys, die dit pand namens ERA Domus Ieper verkoopt.
The post “Voor 75.000 euro kan het van jou zijn”: ‘Het kleinste huis van Heuvelland’ staat te koop in Nieuwkerke appeared first

Lees meer »

Bommelding in Antwerpse handelsschool Sint-Lodewijk: leerlingen geëvacueerd, sweeping door politie blijkt negatief

In Antwerpen heeft de sweeping van de Sint-Lodewijkschool na een bommelding niets opgeleverd. Dat zegt de lokale politie. Alle leerlingen en leerkrachten mogen weer naar binnen, al zal dat gezien het uur vooral zijn om spullen op te halen. In totaal werden zowat 350 leerlingen geëvacueerd. De politie kwam massaal ter plaatse, met onder meer de mobiele eenheid en twee

Lees meer »

Beoogde premier Plasterk zegt in de krant “sorry” tegen Omtzigt

Ronald Plasterk heeft vrijdag in een open brief in De Telegraaf zijn excuses aangeboden aan Pieter Omtzigt, de leider van de coalitiepartij Nieuw Sociaal Contract (NSC). In een eerdere fase van de regeringsvorming kregen de twee het aan de stok. Plasterk was toen informateur. Nu wordt hij beschouwd als een mogelijke toekomstige premier.

Lees meer »

Grote operatie van ordediensten in Nieuw-Caledonië

De Franse ordediensten hebben zondag meer dan 600 gendarmes ingezet om “de controle over de 60 km lange weg tussen hoofdstad Nouméa en de luchthaven volledig terug te krijgen”. Dat heeft de Franse minister van Binnenlandse Zaken aangekondigd op X. Op zes dagen tijd vielen zes doden bij protesten tegen een kieshervorming.

Lees meer »

Facelift gemeentehuis verloopt vlot: Succesvolle verhuizing van loketten naar oude bib blijft duren tot einde december

Aanvankelijk was voorzien dat de loketten van het Wingense gemeentehuis slechts tijdelijk in maart en in oktober zouden verhuizen. Maar de dienstverlening in de oude bib aan het Gemeenteplein verloopt zo vlot, dat beslist werd de tijdelijke verhuizing te verlengen tot einde december. “Dat is makkelijker voor de diensten en voor de renovatiewerken”, vertelt schepen voor dienstverlening Brecht Warnez.

Lees meer »

Slovaakse premier Robert Fico (59) vecht na schietpartij voor zijn leven, dader zegt dat hij “niet eens is met beleid van de regering”

Robert Fico (59), de premier van Slovakije, is neergeschoten na een ministerraad. Een reporter van dagblad ‘Denník N’ zag dat de eerste minister van de grond moest worden getild en werd weggereden. Volgens de Slovaakse regering “balanceert hij tussen leven en dood”. De aanval vond plaats voor een cultureel gemeenschapscentrum in de stad Handlova. De dader zou een 71-jarige dichter

Lees meer »

Federica en Gioele nemen ristorante Da Claudio in Nieuwpoort over: “Wereldkeuken met Italiaanse toets”

Federica Corrao en Gioele Pace zijn de nieuwe eigenaars van het bekende ristorante Da Claudio in de Marktstraat 19 in Nieuwpoort-Stad. Geen onbekenden, want Gioele stond er eerder al aan het fornuis en eega Federica genoot al aanzien als gastvrouw in diverse gerenommeerde huizen. Beiden zijn afkomstig uit Palermo, Sicilië en wonen al ettelijke jaren in Nieuwpoort. Nu komt hun

Lees meer »