Tammy Slaton uit ‘1000-lb Sisters’ verbaast met gewichtsverlies: realityster is bijna 200 kilo kwijt

Tammy Slaton uit ‘1000-lb Sisters’ blijft maar verbazen. De 37-jarige realityster is opnieuw fel vermagerd. In totaal is Slaton bijna 200 kg afgevallen. Iets wat ook haar volgers niet ontgaan is. “Zo trots op jou”, klinkt het in de vele positieve reacties op sociale media. 

Meer krantenkoppen in België

Dit is het programma van de Europafeesten: nieuwe spiegeltent, expo over 65-jarig bestaan in huis Mulle én Natalia op het marktpodium

In de voorhal van het stadhuis werd dinsdag het volledige programma van de Tieltse Europafeesten op 5, 6 en 7 juli bekendgemaakt. Zo werd onthuld dat Natalia vrijdagavond op het marktpodium staat met haar ‘20 Years Greatest Hits Tour’, al heeft de 65ste editie van het gratis stadsfestival nog veel meer in petto.
The post Dit is het programma

Lees meer »

Voka wil aantal nachttransporten in Antwerpse haven verdubbelen

Werkgeversorganisatie Voka wil dat er meer nachttransporten mogelijk zijn in de Antwerpse haven. Ze roept bedrijven buiten de haven op om mee in het project te stappen, omdat chauffeurs anders voor een gesloten poort staan. “Momenteel zit het aandeel rond de 12 procent, maar we willen dat percentage minstens verdubbelen”, zegt Stephan Vanfraechem, algemeen directeur van havenkoepel Alfaport Voka.

Lees meer »

Twee dagen voor dodelijke aanslag op E42, kreeg Marian (38) riooldeksel op zijn vrachtwagen op exact dezelfde plek: “Ik ben in shock”

De overleden vrachtwagenchauffeur Gheorghe Tibil (50) was niet het eerste slachtoffer dat ‘s nachts getroffen werd door een loodzwaar riooldeksel op de E42. Enkele jongeren gooiden twee dagen voor de moord op Gheorghe al een deksel op de vrachtwagen van Marian (38). Hij overleefde de aanslag maar nét. “Ik ben getraumatiseerd. Een half uur voor Gheorghe stierf, zag ik die

Lees meer »

Topdagen voor Roeselare Rangers: hockeydames pakken in eerste seizoen al de titel, deze zomer start aanleg van tweede veld

Het gaat hockeyclub Roeselare Rangers voor de wind. In het allereerste seizoen in competitie pakten de dames meteen de titel en de bijhorende promotie. Deze zomer wordt ook gestart met de aanleg van het tweede veld op de site Onze Kinderen.
The post Topdagen voor Roeselare Rangers: hockeydames pakken in eerste seizoen al de titel, deze zomer start aanleg

Lees meer »

Gemeente bedankt “onmisbare” vrijwilligers met feestelijk ontbijt

Met een feestontbijt heeft het gemeentebestuur zijn vrijwilligers in de kijker gezet. “Ze zijn onmisbaar in onze dagelijkse werking. We zijn zo dankbaar dat we op hen kunnen rekenen”, zei de bevoegde schepen Natacha Lejaeghere.
The post Gemeente bedankt “onmisbare” vrijwilligers met feestelijk ontbijt appeared first on KW.be.

Lees meer »

HET RAPPORT. Deze Kamerleden losten problemen op en ontdekten gefoefel – één keer door zélf een overtreding te begaan

Meer tijd om te rouwen als je kind of partner sterft, deurwaarders die geen beslag meer mogen leggen op je gsm, eenvoudig van achternaam veranderen en gefoefel bij bpost dat werd uitgespit. Het zijn stuk voor stuk realisaties die de voorbije legislatuur uit de koker van het federaal parlement kwamen. En ook al kent succes soms vele vaders en moeders,

Lees meer »

Code geel voor regen en onweer in het hele land

Donderdag is het eerst zwaarbewolkt met regen. In de namiddag wordt het vaak droog met echter ook lokale regen- of onweersbuien, die intens kunnen zijn. Op veel plaatsen kan er opnieuw veel neerslag vallen. De maxima liggen tussen 15 en 18 graden.
The post Code geel voor regen en onweer in het hele land appeared first on KW.be.

Lees meer »