Realityster getuigt voor het eerst over hoe ze andere realityster in de cel kreeg na wraakporno: “Wat als mijn kinderen die beelden ooit zien?”

Meer dan 10 miljoen mensen al zagen een stiekem gefilmde sekstape van realityster Georgia Harrison. Bijna ging de 28-jarige Britse eraan onderdoor, maar vandaag zit haar voormalige geliefde achter de tralies en heeft zij een boek uit over haar nare ervaring.

Meer krantenkoppen in België

“De goesting was er nog, maar ik moet luisteren naar het lichaam”: Lowie Devriendt (SV Wevelgem City B) neemt na meer dan 20 jaar afscheid als voetballer

Zondag won SV Wevelgem City B in de laatste ronde van de eindronde tegen Jong Anzegem. In deze laatste match van het seizoen nam de club ook afscheid van kapitein Lowie Devriendt. Hij zet door knieproblemen een punt achter zijn carrière.
The post “De goesting was er nog, maar ik moet luisteren naar het lichaam”: Lowie Devriendt (SV Wevelgem

Lees meer »

25 meisjes en jongens gevormd in O.L.-Vrouwekerk

Zondag 12 mei was niet alleen Moederdag maar voor 25 meisjes en jongens, die dit jaar 12 jaar (zijn ge)worden, een stralende feestdag. Ze kregen in de O.L.-Vrouwekerk hun vormsel. De feestelingen waren Kiana Deceuninck, Hanne Declerck, Abby Demey, Emma Depuijdt, Vince Devriendt, Mirthe Dhoop, Ymro Dutry, Ruben Eeckhout, Lars Huet, Elly-Rose Huys, Lily-Rose Huys,
The post 25 meisjes

Lees meer »

Poperinge krijgt standbeeld dat Metallica eert

Op woensdag 12 juni om 11 uur wordt op de parking van de Maekeblydezaal in de Doornstraat in Poperinge een standbeeld onthuld ter ere van de metalgroep Metallica. Aanleiding is de herdenkingsvierdaagse van 40 jaar Heavy Sound Festival, en het feit dat de toen nog jonge snaken van Metallica in 1984 liefst driemaal in Poperinge optraden.
The post Poperinge

Lees meer »

Uitzonderlijk fileweekend, en er volgt nog meer leed

Er stond gisteravond liefst 120 kilometer file op de Vlaamse snelwegen. Ongewoon voor een zondagavond, aldus het Vlaams Verkeerscentrum, zelfs aan het eind van een zonovergoten verlengd weekend. Enkele grote werken rond Gent, Antwerpen en Brussel bemoeilijken het verkeer, en de komende periode dreigt nog meer fileleed. Aan welke werven riskeert u in de file te staan? En hoe kan

Lees meer »

DUBBELINTERVIEW. Christopher Timmerman en mama Lynn over haar jongdementie: “Wat er ook gebeurt, ik wil niet als ’n plant leven”

Ze willen er voor het eerst en voor het laatst samen over praten: Christopher Timmerman (38) en zijn mama Lynn (56), willen duidelijk maken dat het leven niet voorbij is wanneer je alzheimer hebt. Twee jaar geleden werd jongdementie vastgesteld bij Lynn (56) en dus genieten moeder, zoon en schoondochter Stéphanie Planckaert (35) des te meer van hun momenten samen.

Lees meer »

Goud voor Jean-Marie en Monique

Op 19 april 1974 gaven Jean-Marie Eeckhout (69) en Monique De Loore (69) elkaar het jawoord. Die huwelijksverjaardag vierden ze in restaurant De Golf op de Zeedijk in het bijzijn van hun familie. Jean-Maire werkte hard voor zijn gezin. Hij deed dat als mechanieker bij staalproducent ArcelorMittal. Monique bleef ondertussen thuis om voor hun kinderen
The post Goud voor

Lees meer »

Plunderingen en brandstichting: gewelddadige protesten tegen Frankrijk in Nieuw-Caledonië

In het Franse overzeese gebied Nieuw-Caledonië is het maandag tot gewelddadige protesten gekomen van separatisten. Ze verzetten zich tegen een geplande grondwetswijziging van de regering in Parijs, die duizenden Franse kiezers in de eilandstaat stemrecht zou geven, en dus meer politieke invloed. Vooral in de hoofdstad Nouméa waren er rellen tussen manifestanten en de veiligheidsdiensten.

Lees meer »