‘Beursgang CVC biedt kans om via gevestigde naam in te spelen op herstel private equity’

15:15 Met CVC krijgt de belegger een nieuw toegangskaartje tot private activa. Daar hoort wel een handleiding bij nu zich een langzamer tijdperk voor de sector aandient. 

Meer krantenkoppen in België

Verkiezingsresultaten in De Panne: zo heeft jouw gemeente gestemd

Ook de inwoners van De Panne trokken naar het stemhokje. Wie kozen zij om hen te vertegenwoordigen in het Vlaams Parlement, de Kamer en Europa? Ontdek hier de verkiezingsuitslag van 2024 in De Panne.
The post Verkiezingsresultaten in De Panne: zo heeft jouw gemeente gestemd appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ik zit nog steeds in obesitas-fase 1”: Frans Bauer blijft een zeer open boek in realitysoap ‘De Bauers: 20 jaar later’

Zelf twijfelde hij of een realityreeks rond z’n persoon wel zou werken, maar ‘De Bauers’ bleek twintig jaar geleden een onverwacht succes. Een kunstje dat Frans Bauer (50) en z’n gezin maar wat graag nog eens herhalen in ‘De Bauers – 20 jaar later’ (nu op VTM2). Waarom liet Frans de camera’s pas na 20 jaar nog eens toe? Hoe

Lees meer »

Universiteitshal KU Leuven volgeplakt met affiches die samenwerking met Israël aanklagen, gebouw ook beklad met rode verf

In Leuven hebben vandalen de universiteitshal van de KU Leuven volgeplakt met affiches die erg kritisch zijn voor de universiteit. Het gebouw is ook beklad met rode verf. Met boodschappen als ‘KU Leuven complicit in genocide’ (KU Leuven medeplichtig aan genocide) of ‘Missing: ethical standards’ (ontbrekend: ethische normen) klagen de daders de samenwerking van de universiteit met Israëlische instellingen aan.

Lees meer »

Emma Meesseman bezoekt ziekenhuis in haar buurt om Olympische Spelen te openen

Niemand minder dan sterbasketster Emma Meesseman kwam vrijdag mensen een hart onder de riem steken in Heilig Hart, het psychiatrisch ziekenhuis in haar thuisstad Ieper. “Emma is een inspiratie voor ons”, zegt Erline die er vecht tegen verslaving.
The post Emma Meesseman bezoekt ziekenhuis in haar buurt om Olympische Spelen te openen appeared first on KW.be.

Lees meer »

En plots zet Bart De Wever Vlaamse onafhankelijkheid op sterk water

Het is het allereerste artikel uit het N-VA-partijprogramma – Vlaamse onafhankelijkheid -, maar voor voorzitter Bart De Wever hoeft het niet noodzakelijk meer. Het is in de laatste rechte lijn naar de verkiezingen een meer dan opmerkelijke zet. Eentje om de Vlaams-nationalisten voor meer gematigde centrumkiezers aanvaardbaarder te maken.

Lees meer »

“We moeten hem zijn werk laten doen”: lof voor Brys in Kameroen na eerste zege, al kiest legende wel kant Eto’o

Marc Brys (62) is ondanks alle heisa perfect begonnen aan zijn avontuur bij Kameroen. ‘De Ontembare Leeuwen’ versloegen Kaapverdië met 4-1. Na afloop was ex-speler Alex Song lovend voor Brys, legende Roger Milla koos dan weer opnieuw de kant van bondsvoorzitter Samuel Eto’o. “De mensen hebben niet het recht zich te moeien met zaken van de federatie.”

Lees meer »

Brand in rijwoning in Kortrijk snel onder controle dankzij moedige caféklant en brandweer

Donderdagmiddag repte de brandweer zich naar de Gentsesteenweg in Kortrijk, waar brand was uitgebroken in een rijwoning vlak bij café Au Pont du Canal. Een van de klanten die zich op dat moment in de drankgelegenheid bevonden, aarzelde niet en zorgde voor de eerste bluswerkzaamheden.
The post Brand in rijwoning in Kortrijk snel onder controle dankzij moedige caféklant en

Lees meer »

Bram en Femke uit Dentergem winnen tweede BK Vrouwensjouwen: “Volgend jaar verdedigen we onze titel”

Terwijl er in heel het land een stembusslag woedde, werd zondag in Dentergem voor de tweede keer het Belgisch Kampioenschap Vrouwensjouwen beslecht. Dit keer trokken Bram Borgoo (34) en Femke De Smet (39) uit Dentergem aan het langste eind.
The post Bram en Femke uit Dentergem winnen tweede BK Vrouwensjouwen: “Volgend jaar verdedigen we onze titel” appeared first on

Lees meer »

Assisen Caroline Kint: beschuldigden kenden een moeilijke jeugd

Op het assisenproces over de doodslag op Caroline Kint (65) hebben de gerechtspsychiaters hun getuigenis afgelegd. Dokter Paul Lodewyck en dokter Marjan Hamels wezen vooral op de woelige levensloop van beide beschuldigden. Vooral Athena Man (32) zou getekend zijn door die jeugd.
The post Assisen Caroline Kint: beschuldigden kenden een moeilijke jeugd appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ik wil elke dag koken, dat maakt mijn dag compleet”: Stefanie Verhaege (46) mikt opnieuw op restaurant in Tielt

Stefanie Verhaege (46) zit al 28 jaar in de horeca en heeft al heel wat culinaire watertjes doorzwommen. “Ik ben graag bezig, werk graag en ik wil niemand teleurstellen”, bekent de Tieltse spontaan. Dat willen we graag geloven, want Stefanies voorlopige palmares is ronduit indrukwekkend. Zo evolueerde ze van hulpkok in een brasserie tot kok-zaakvoerder in een hotel-restaurant met feestzaal.

Lees meer »