Investeringsgroep CVC trapt langverwachte beursgang af

10:51 De investeringsgroep CVC Capital Partners wil bij haar beursgang in Amsterdam zeker 1,25 miljard euro ophalen. Het gaat om een van de grootste Europese beursintroducties van het jaar. 

Meer krantenkoppen in België

Hebben Samson & Marie nog voldoende toekomst? Acteur Walter De Donder geeft zijn eerlijke mening

De beelden van Marie Verhulst (28) die struikelde over een podiumattribuut gaan viraal. Het ongelukje gebeurde tijdens de première van de gloednieuwe ‘Samson & Marie Zomershow’ in Plopsaland De Panne. Gelukkig hield ze er niets aan over. Collega’s Walter De Donder (meneer De Burgemeester) en Michiel De Meyer (Brandweerman Bill) dollen met de situatie in deze nieuwe HLN Showbits.

Lees meer »

Dokters Combes en Declerk zetten zich in voor twee goede doelen: “Bekende veilingmeester leidt kunstveiling voor Oeganda”

De Knokse huisarts Laurence Combes organiseert in augustus een online kunstveiling voor twee liefdadigheidsprojecten in Oeganda. Ze krijgt daarvoor de hulp van Rob Michiels Auctions, het bekende Brugse veilinghuis.
The post Dokters Combes en Declerk zetten zich in voor twee goede doelen: “Bekende veilingmeester leidt kunstveiling voor Oeganda” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zoektocht naar brutale handtassendief die drie slachtoffers maakt in anderhalf uur tijd: “Door die duw kwam vrouw (87) zwaar ten val”

“Deze persoon zouden we graag spreken.” Dat bericht en een foto van een jongeman op een koersfiets verspreidde de politiezone Rivierenland op zijn sociale media. De man op de foto wordt gezocht in het kader van een onderzoek naar drie brutale grijpdiefstallen in het centrum van Mechelen. “Twee van zijn slachtoffers, twee dames van 81 en 87 jaar oud, moesten

Lees meer »

“Alles geven, hè!”: fans kunnen in Hasselt eventjes zelf Frankie of Protput zijn aan de bureaus van ‘Het eiland’

In de Corda Campus, een bedrijvencampus in Hasselt, staan deze week de bureaus zoals die in de legendarische VRT-serie ‘Het eiland’. Die serie bestaat 20 jaar en ging over de hilarische gebeurtenissen in het fictieve bedrijf ‘Cynalco Medics’. Fans kunnen gebruik maken van de bureaus om een dagje zelf mee te maken hoe het is om Sammy, Protput of Alain

Lees meer »

LIVE WORLD MATCHPLAY. Humphries leidt met drie legs in slordige finale tegen Van Gerwen

De World Matchplay kent vanavond zijn ontknoping. Bij de mannen mogen toppers Michael van Gerwen en Luke Humphries strijden om de felbegeerde titel. De Nederlander kreeg in de halve finale Michael Smith klein, de Engelse wereldkampioen won van zijn landgenoot James Wade. Bij de vrouwen heeft Beau Greaves de titel gegrepen na een dominante prestatie tegen Fallon Sherrock. De wedstrijden

Lees meer »

Voluit voor een medaille of vooral ervaring opdoen? Limburgse olympiërs spreken nog één keer voor de start van de Spelen

Het is zover. Vandaag starten de Olympische Spelen, de hoogmis van de sport. Parijs vormt dit jaar de thuishaven van de Olympische vlam. 14 Limburgse atleten hopen er minstens even hard te vlammen. De ene gaat voluit voor medailles, terwijl de andere vooral ervaring wil opdoen. VRT NWS Limburg en Sporza zaten nog één laatste keer samen met de atleten.

Lees meer »

Eén dag voor start Olympische Spelen worden in ons land terreurverdachten van hun bed gelicht: “Voorkomen is beter dan genezen”

De zeven verdachten die donderdagochtend vroeg werden opgepakt op verdenking van het voorbereiden van een terreuraanslag, zouden aanhangers zijn van de jihadistische terreurgroep ISKP. Ook in Duitsland werden twee verdachten gearresteerd. Dat ze één dag voor de start van de Olympische Spelen van hun bed werden geplukt, is geen toeval.

Lees meer »

Noord-Korea stuurt opnieuw ballonnen met afval naar Zuid-Korea

Noord-Korea heeft opnieuw ballonnen met afval richting de grens met Zuid-Korea gestuurd. De generale staf in Seoel meldde aan het Zuid-Koreaanse persagentschap Yonhap dat de ballonnen naar de grensprovincie Gyeonggi onderweg zijn. Enkele ballonnen landden ondertussen op het terrein van het presidentieel kantoor in Seoel.

Lees meer »

Marino Punk speelt accordeon voor 100-jarige zuster Gabrielle in Heule

Je zou het niet meteen verwachten: Marino Punk, de bekende muzikant met hanenkam en tatoeages, die accordeon komt spelen voor de zusters in een klooster. In Heule gebeurde het wel ter gelegenheid van de 100ste verjaardag van zuster Gabrielle Mingneau die dol is op accordeonmuziek. Ze komt uit Bovekerke en doorkruiste destijds West-Vlaanderen voor het Wit-Gele Kruis.
The post

Lees meer »

Duizend uur video’s, DNA-onderzoek en speurhonden die met het vliegtuig overgebracht werden: zo verliep onderzoek naar moord op Marc (71) en Laura (66)

Uit beelden die de Guardia Civil heeft vrijgegeven, blijkt dat de Spaanse politiedienst de grote middelen inzet om de misdaden tegen het Vlaamse koppel Marc Olbrechts (71) en Laura Trappeniers (66) op het eiland op te helderen. Voor het eerst toonden de Spaanse speurders hoe ze een val opspanden, die op 20 juni dichtklapte.

Lees meer »