14-jarige leerlinge dient klacht in tegen Youssef uit ‘Kamp Waes’: parket start onderzoek

Het Antwerpse parket is een onderzoek gestart naar Youssef Challouki (28), bekend als deelnemer uit ‘Kamp Waes’. De familie van een 14-jarige leerlinge van hem diende klacht in tegen hem na grensoverschrijdende berichten.

 

Meer krantenkoppen in België

Joris en Annelies runnen Hoeve Pante in Zedelgem: “Onze biomelk proef je in ons eigen hoeve-ijs”

Joris Pante en Annelies Wybo runnen Hoeve Pante in de Zaggebroekstraat. Ze namen de ouderlijke boerderij van Joris’ ouders over en maakten de omschakeling naar biolandbouw. Ondertussen bereiden ze ook al een decennium heerlijke ijsjes. “Stracciatella is al jaren de populairste smaak op een hoorntje.”
The post Joris en Annelies runnen Hoeve Pante in Zedelgem: “Onze biomelk proef je

Lees meer »

Politie onderzoekt vechtpartij in het Zoute in Knokke

In het Zoute in Knokke is enkele dagen geleden een vechtpartij ontstaan tussen een groep mannen. Op beelden is te zien hoe ze een golfkarretje staande proberen houden. Wanneer dat niet lukt, richten ze zich op een andere man.
The post Politie onderzoekt vechtpartij in het Zoute in Knokke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Noodweer eist al minstens 20 doden in China

In China zijn als gevolg van hevige stortregens minstens twintig mensen omgekomen. Tientallen anderen worden nog vermist. Grote delen van het noorden en het centrale deel van het land worden sinds dinsdag geteisterd door hevige regen en overstromingen, die voor heel wat schade en slachtoffers zorgen.

Lees meer »

Wat kunnen we verwachten van eventuele tweede ambtstermijn Donald Trump?

De steunbetuigingen aan de Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump kunnen niet luider klinken dan na de aanslag op zijn leven. Ook de peilingen tonen dat Trump een goede kans maakt om de presidentsverkiezingen van 2024 te winnen in november. Maar met welk programma trekt hij naar de kiezer? En wat wil hij tijdens zijn tweede ambtstermijn bereiken? Een overzicht van de

Lees meer »

Grensoverschrijdende buslijn Poperinge-Hazebroek wordt met jaar verlengd: “Deze verbinding heeft potentieel om verder te groeien”

De grensoverschrijdende busverbinding tussen Poperinge en Hazebroek wordt goed gebruikt, dat blijkt uit een analyse van de eerste zes maanden. De verbinding rijdt elke dag van de week met een cadans van om de twee uur en krijgt financiële steun van de Vlaamse overheid. De nieuwe verbinding trok tot nu meer dan 6.200 reizigers. Het proefproject wordt met een jaar

Lees meer »

Bisschop Johan Bonny stopt als aanspreekpunt voor slachtoffers seksueel misbruik: “Dossiers wegen emotioneel erg zwaar op me”

Antwerps bisschop Johan Bonny, die afkomstig is uit Gistel, stopt als officieel aanspreekpunt voor slachtoffers van seksueel misbruik binnen de Kerk. Hij geeft die taak terug nadat de paus hem een hulpbisschop weigerde, schrijft Het Nieuwsblad donderdag.
The post Bisschop Johan Bonny stopt als aanspreekpunt voor slachtoffers seksueel misbruik: “Dossiers wegen emotioneel erg zwaar op me” appeared first on

Lees meer »