Weinig begrip voor teneur bij ‘kleine verliezer’ Union in onze voetbalpodcast ‘vier-nul’: “Iedereen gunt het hen net”

Aan de malaise van Union komt voorlopig geen einde. In die mate dat de woede en frustraties bij sommigen in het Brusselse kamp de overhand nemen. Daar bestaat weinig begrip voor in de VTM-voetbalpodcast ‘vier-nul’. “Ze hebben lang bijna louter gewonnen… maar nu dat niet langer het geval is, tonen ze zich een kleine verliezer.” 

Meer krantenkoppen in België

Naaldcontainers in strijd tegen zwerfspuiten

Stad Oostende plaatst twee publieke naaldcontainers en gaat hiermee verder de strijd aan tegen zwerfspuiten – voor drugs of medicatie – op het openbaar domein.
The post Naaldcontainers in strijd tegen zwerfspuiten appeared first on KW.be.

Lees meer »

Schade opmeten na de titelmatch: Cercle-keeper Warleson omvergelopen door dronken fan, middenstip is spoorloos en dug-out kapot

Een groot feest laat altijd zijn sporen na. Ook in Brugge, waar na de derby een enorme veldbestorming plaatsvond. De middenstip van het Jan Breydelstadion is verdwenen, de schade aan de infrastructuur is groot. En tot overmaat van ramp werd Cercle-doelman Warleson omvergekegeld. Club nam intussen contact op met hun buren en alles is uitgeklaard.

Lees meer »

Fans en tegenstanders verzamelen aan Trump Tower in New York om steun en haat uit te spreken: “Ze gaan zelf opgesloten worden”

Vrijdagochtend verzamelde Donald Trump de pers en enkele uitverkoren supporters voor een toespraak in de Trump Tower om hen te woord te staan over zijn veroordeling in de zwijggeld-affaire rond Stormy Daniels. Overal waar Trump dezer dagen zijn gezicht toont in New York, wordt hij gevolgd door een stroom aanhangers, demonstranten en journalisten, zowel als verdwaalde toeristen en een kleurrijk

Lees meer »

Stefan (53) uit Diksmuide wordt nieuwe financieel directeur in Houthulst: “Ik ben op een leeftijd om een stap hogerop te zetten”

Houthulst heeft een nieuwe ambtenaar die uw belastingscenten int. In een besloten zitting stelde de gemeenteraad van donderdag de 53-jarige Diksmuideling Stefan Lagast aan als nieuwe financieel directeur. Hij volgt de 62-jarige Alain Paesbrugghe op, die binnenkort met pensioen gaat.
The post Stefan (53) uit Diksmuide wordt nieuwe financieel directeur in Houthulst: “Ik ben op een leeftijd om een

Lees meer »

Spooroverweg naar Plopsaland gaat dicht, maar korter dan gepland: “Op tijd open voor de verkiezingen”

Infrabel voert in juni werken uit aan de sporen in De Panne. Initieel was het de bedoeling om de spooroverweg in Adinkerke te sluiten van 7 tot 10 juni. Omdat dit tot verkeersellende zou leiden, zijn de plannen aangepast.
The post Spooroverweg naar Plopsaland gaat dicht, maar korter dan gepland: “Op tijd open voor de verkiezingen” appeared first on

Lees meer »

Nog nooit zoveel zwart geld gedetecteerd

Er zijn nog nooit zoveel verdachte geldstromen blootgelegd in België als vorig jaar, goed voor meer dan 2,8 miljard euro. Daarbij heeft de antiwitwascel nog meer zwart geld dan misdaadgeld gedetecteerd. Dat schrijven De Tijd en De Standaard vrijdag.

Lees meer »

KIJK. “Fuck Eurovision”: Joost Klein haalt tijdens optreden uit naar Songfestival

Nu zijn diskwalificatie van het Eurovisiesongfestival achter hem ligt, staat Joost Klein (26) weer op het podium. Dit keer in het Canadese Vancouver, tijdens het benefietconcert BB’s Bonanza. Hij zingt hardcore versies van zijn populaire hits, waaronder uiteraard ‘Europapa’. Wanneer de Nederlandse zanger op punt staat het podium te verlaten, grijpt hij zijn kans om zich toch even uit te

Lees meer »

Vlaams ziekenhuis zet AI in om breuken op te sporen

Het Sint-Franciscusziekenhuis in Heusden-Zolder maakt sinds vorige week gebruik van een softwarepakket waarbij artificiële intelligentie (AI) automatisch op zoek gaat naar botbreuken bij patiënten die zich op de spoedafdeling melden. Het is daarmee een van de eerste ziekenhuizen in België die AI inzet om breuken te detecteren.

Lees meer »

Gemeente promoot korte keten met (H)eerlijk Staden

Met de campagne (H)eerlijk Staden wil het gemeentebestuur haar inwoners de kortste weg tonen naar producten geteeld op Stadense bodem. Volgens het bestuur is de korte keten goed voor de gezondheid, de portemonnee, het milieu en de lokale economie.
The post Gemeente promoot korte keten met (H)eerlijk Staden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bristol vraagt gerechtelijke reorganisatie aan en houdt uitverkoop

De Euro Shoe Group, de vennootschap achter de schoenen- en kledingwinkels Bristol, vraagt bij de rechtbank van Hasselt een gerechtelijke reorganisatie aan. Ze hoopt via die procedure een overnemer of overnemers te vinden, “om de werkgelegenheid maximaal te behouden”. Dat heeft de groep met 117 winkels in België vrijdag aangekondigd.
The post Bristol vraagt gerechtelijke reorganisatie aan en houdt

Lees meer »