Doek dat uitzicht Mount Fuji in Japan moet belemmeren is al beschadigd

De Japanse stad die een doek had omhooggehangen om een op sociale media populair uitzicht te belemmeren op Mount Fuji zegt dinsdag dat er al tientallen gaten gemaakt zijn in het doek. Hordes toeristen komen af op het uitzicht, maar trekken zich daarbij weinig aan van omwonenden.

 

Meer krantenkoppen in België

“Hezbollah weet dat Cyprus makkelijk doelwit is”: Cyprioten reageren geschokt na plotse dreigementen Hezbollah-leider

Cyprioten hebben geschokt gereageerd na de dreigementen van de Libanese militie Hezbollah dat Cyprus een doelwit zou kunnen worden als het eiland Israël toestaat zijn grondgebied te gebruiken voor militaire operaties. De EU heeft inmiddels haar onvoorwaardelijke steun uitgesproken voor het EU-staat die het dichtst bij het strijdtoneel in het Midden-Oosten ligt.

Lees meer »

Supporteren voor nationale ploeg kan op Moendial: “Win een ballonvlucht tijdens groepsmatchen van de Duivels”

De Rode Duivels spelen maandag om 18 uur tegen Slowakije hun eerste wedstrijd op het EK Voetbal in Duitsland. Dit betekent meteen ook de aftrap van het EK fandorp ‘Moendial’ in Moen. “Met voor en na de match een dj die voor een ‘Duivelse’ sfeer zal zorgen”, klinkt het bij de organisatie.
The post Supporteren voor nationale ploeg kan

Lees meer »

EXCLUSIEF. Onderzoek Eddy Snelders in eindfase: met hamer sloeg hij bewijsmateriaal kapot en dumpte het in drie vuilnisbakken

Toen alles dreigde uit te komen, heeft ex-voetbalcommentator Eddy Snelders (65) thuis in Brasschaat met een hamer de geheugenstick met al zijn stiekeme blootvideo’s in gruzelementen geslagen. De brokstukken dumpte hij in meerdere vuilnisbakken op straat. In zijn chalet in de Ardennen vernietigde hij een handdoekhaak met ingebouwde camera. Hij vergat echter één laptop. Volgens de speurders staan er beelden

Lees meer »

“Als jullie bondscoach niet weer zo gek doet, wint België simpel”: onze spion in het Roemeense kamp ziet Duivels makkelijk zegevieren

“Valt de 1-0 voor België, dan kunnen er forfaitcijfers op het bord komen.” Bob Peeters deed er in 2000 dágen over om een Roemeen te vinden, wij vonden er sneller één die bereid was om zijn land door te lichten voor de match tegen de Rode Duivels. Onze spion ziet hoe de Roemenen overlopen van zelfvertrouwen na hun ruime zege

Lees meer »

België bouwt mee aan wereldwijd waarschuwingssysteem voor extreem weer

Ons land draagt ruim 4 miljoen euro extra bij aan een wereldwijd waarschuwingssysteem voor extreem weer. Dat heeft ontslagnemend minister van Ontwikkelingssamenwerking Caroline Gennez (Vooruit) bekendgemaakt. Het nieuwe systeem moet ervoor zorgen dat ook de minst ontwikkelde landen hun bevolking kunnen waarschuwen voor extreme weerfenomenen, zoals orkanen en overstromingen. Die komen door de klimaatopwarming steeds vaker voor.

Lees meer »

Deelfabriek zet zomer in met vier dagen festival

Tijdens het vierdaagse Deelfabriekfestival, van woensdag 19 tot en met zaterdag 22 juni, kunnen bezoekers de Deelfabriek op een sfeervolle manier ontdekken met onder meer verschillende sport- en spelactiviteiten in de Speelfabriek, workshops en een barbecue verzorgd door VORK. Er worden ook rondleidingen georganiseerd om de werking en het gebouw van de Deelfabriek te leren kennen.
The post Deelfabriek

Lees meer »