Gentse imam moet pro-Palestijnse studenten en rector UGent verzoenen

17:51 De Gentse imam Khalid Benhaddou is op verzoek van burgemeester Mathias De Clercq aangesteld als bemiddelaar aan de UGent. Alom bekend als bruggenbouwer moet de diversiteitsadviseur de protesterende st… 

Meer krantenkoppen in België

Grote onrust na aankondiging 385 ontslagen bij koerierbedrijf FedEx: “Twintigtal werknemers spontaan in staking”

Bij koerierbedrijf FedEx op goederenluchthaven Brucargo is grote onrust ontstaan na de aankondiging van 385 ontslagen op een bijzondere ondernemingsraad. Een twintigtal werknemers zijn daarop spontaan in staking gegaan. “De reacties variëren van gelatenheid tot boosheid. Mogelijk volgen er nog meer acties”, zegt secretaris Kris Vanden Bossche van ACV Puls.

Lees meer »

Verkiezingsresultaten in Ichtegem: zo heeft jouw gemeente gestemd

Ook de inwoners van Ichtegem trokken naar het stemhokje. Wie kozen zij om hen te vertegenwoordigen in het Vlaams Parlement, de Kamer en Europa? Ontdek hier de verkiezingsuitslag van 2024 in Ichtegem.
The post Verkiezingsresultaten in Ichtegem: zo heeft jouw gemeente gestemd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Fietser (75) levenloos aangetroffen op drukke weg, alles wijst op zware aanrijding: “Nog erg onduidelijk”

Een fietser geboren in 1949 is donderdagochtend om het leven gekomen in Kortemark. Wat er precies gebeurde is nog erg onduidelijk. Zeker is dat de man zwaar aangereden werd maar hoe dat gebeurde wordt nog onderzocht. In elk geval ging het om een onbekend voertuig dat niet meer ter plaatse was. “Een deskundige moet meer duidelijkheid brengen”, meldt het parket

Lees meer »

Hoe de verkiezingsuitslag uw portemonnee zal beïnvloeden: waar willen winnaars N-VA en MR besparen? En wie levert het meer op?

Werken meer doen lonen en een forse besparing op de overheidsfinanciën. Het waren twee speerpunten van Bart De Wever tijdens de verkiezingscampagne. Maar wat is de concrete impact van zijn N-VA-plannen op uw portemonnee? En op welke vlakken komen die overeen met die van de MR, de grootste partij langs de andere kant van de taalgrens met wie N-VA weleens

Lees meer »

Beloningsmachine in De Sam

Met alle leerlingen van de school De Sam in de Nieuwstraat als getuigen werd de belonings-machine voorgesteld en officieel onthuld. Een plechtigheid omkaderd met muziek, dans, toespraken en korte interviews.
The post Beloningsmachine in De Sam appeared first on KW.be.

Lees meer »