IN BEELD. Acteurs vieren 30 jaar ‘Pulp Fiction’, en ook zieke Bruce Willis wordt daarbij niet vergeten

Dertig jaar geleden ging ‘Pulp Fiction’ in première, de legendarische film van regisseur Quentin Tarantino (61). Om dat te vieren verzamelden een resem acteurs uit de prent aan het TCL Chinese Theatre in Hollywood. De zieke Bruce Willis (69) kon er niet bij zijn, maar werd niet vergeten. 

Meer krantenkoppen in België

Vlamingen in Slovakije, na de aanslag op premier Fico: “Ik ken vaders en zonen die niet meer met elkaar praten, puur om de politiek”

Landgenoten die in Slovakije wonen en werken, reageren vol ongeloof op de aanslag op premier Fico. “Dit land is extreem verdeeld. Twee kampen staan lijnrecht tegenover elkaar”, getuigen ze bij HLN. Hoe uit zich dat? Wie worden als de schuldigen aangewezen? En hoe geraakt het land hieruit? “‘Als je meeheult met de Russen, krijg je het in je gezicht terug’,

Lees meer »

NIEUW. Met 1 account inloggen op 5 nieuwsmerken

Sinds vandaag is jouw GVA-account een Mediahuis-account. Dit betekent dat je voortaan met 1 e-mailadres en wachtwoord kan inloggen bij alle nieuwsmerken van Mediahuis: Gazet van Antwerpen, het Nieuwsblad, De Standaard, Het Belang van Limburg en De Gentenaar.

Lees meer »