K’s Choise debuteert zaterdag op het ‘I Love The 90’s ‘ in de Trixxo Arena

Komende zaterdag 20 april kun je in de Hasseltse Trixxo Arena terecht voor een nieuwe editie van ‘I Love the 90’s – The Party’, met optredens van onder andere Vengaboys, Marshall Masters, Ice MC, Def Dames Dope, Paradisio, Mental Theo, Poco Loco Gang, DJ Jan Vervloet en resident-DJ Ward. Het vernieuwde Lasgo van de Koerselse dj en producer Peter Luts zorgt met Nikki voor een primeur. Het is niet alleen hun eerste optreden met de nieuwe zangeres op Belgische bodem; met onder andere ‘Something‘ en ‘Alone’ brengen ze ook de eerste Nillies-beats door de partyboxen. Nog een klepper van formaat is K’s Choice, de nog steeds razendpopulaire rockband van de broers Sam en Gert Bettens, die in de jaren negentig hits scoorden met onder andere ‘Not an Addict’, ‘The Balled of Lea & Paul’, ‘Coccon Crash’ en ‘Believe’. Deze songs brengen ze vermoedelijk over een paar dagen in Hasselt, samen met hun muzikanten.

“Als ik me niet vergis, is het zaterdagavond een dubbele primeur. We spelen voor het eerst in de Trixxo Arena, waar we meteen mogen debuteren op ‘I Love the 90’s’, goed voor tienduizenden muziekliefhebbers. Voor ons is het spannend, omdat we een uitgebreide line-up delen. Het publiek komt ook voor andere artiesten kijken, dus we zullen ons extra moeten inspannen om ons te bewijzen. Dat is inderdaad gezonde stress,” zegt Sam Bettens lachend.

Aan de jaren negentig bewaart Sam mooie herinneringen: “Ik herinner me nog goed het moment waarop Nirvana hun muziek uitbracht. Dat was het begin van de Grunge. Ik was ook fan van Tracy Chapman. Eind jaren tachtig kwam haar muziek in mijn leven. Ik ben haar blijven volgen tot diep in de jaren negentig. De reden waarom de jaren negentig na al die jaren nog steeds zo bijzonder populair zijn, ligt volgens mij gewoon aan het feit dat er toen veel goede muziek is gemaakt die nog steeds overeind blijft en amper heeft moeten inboeten aan populariteit. Niet alleen bij de start van een nieuwe tournee, maar ook als we, zoals zaterdagavond, op een immens podium staan, zijn we samen met de muzikanten gezond zenuwachtig. Het gebeurt niet zo vaak dat wij met K’s Choice, een indoorconcert doen voor 15.000 à 20.000 mensen. Juist door de aanwezigheid van die mensenmassa wordt ‘I love the 90’s’ zaterdagavond bijzonder. Met onze bekende poprock-songs zorgen we voor een mooie aanvulling in het bredere muziekplaatje van 90’s-klassiekers,” zegt Sam afsluitend. (PADI)

‘I Love the 90’s – The Party’ vindt zaterdagavond 20 april 2024 plaats in de Trixxo Arena Hasselt. Tickets koop je aan de kassa of online via www.ilovethe90s.be

The post K’s Choise debuteert zaterdag op het ‘I Love The 90’s ‘ in de Trixxo Arena is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Krulstaarthoeve in Damme 100 procent West-Vlaams

De Krulstaarthoeve langs de Damweg in Den Hoorn is een van de zes producenten die bij de recentste toekenningsronde het label ‘100% West-Vlaams’ verkreeg. Op de hoeve teelt vader Geert Maenhout al jarenlang, net zoals zijn vader het deed, grondwitlof en dit terwijl Geerts zoon Kevin vier jaar geleden begon met het telen van frambozen.
The post Krulstaarthoeve in

Lees meer »

Premier De Croo verdedigt Tinne Van de Straeten in conflict met MR-voorzitter Bouchez: “Alles is in volle transparantie gebeurd”

Eerste minister Alexander De Croo (Open VLD) neemt het op voor minister van Energie Tinne Van der Straeten (Groen). “Alles is in volle transparantie gebeurd”, zegt hij. MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez verklaarde eerder deze week dat er een onderzoeks­commissie moet komen naar de manier waarop de verlenging van de kerncentrales is afgehandeld door Van der Straeten en de toenmalige CEO van

Lees meer »

Marc Degryse blijft vertrouwen hebben in Club: “De uitschakeling tegen Fiorentina zal hen niet uit evenwicht halen”

Cruciale dag in de Champions’ Play-offs en de titelstrijd, want Club Brugge neemt het vanavond op tegen Union. Blauw-zwart wipt bij winst weer over Anderlecht naar de leiding, de Brusselaars kunnen zich dan weer helemaal in het debat mengen. Onze huisanalist Marc Degryse blikt vooruit. “Club heeft een heel weekend gehad om Fiorentina achter zich te laten. Dat moet volstaan.”

Lees meer »

KSA Ter Vichten wint provinciale award ‘Inkleding en Verhalend Kader’: “Decors maken kamp speciaal”

Tot aan het einde van vorige zomer hadden jeugdbewegingen de tijd om het verhaal en bijhorende foto’s en filmpjes van de decorruimte van de voorbije kampen door te sturen naar KSA Noordzeegouw. Zij organiseerden als provinciale koepel een wedstrijd. KSA Ter Vichten kreeg met grote onderscheiding de award ‘Inkleding en Verhalend Kader’.
The post KSA Ter Vichten wint provinciale

Lees meer »

LIVEBLOG AA GENT-OHL. Komen Buffalo’s in slotfase nog langszij?

Zondagmiddag speelt AA Gent zijn achtste wedstrijd in Play-Off 2 tegen Oud-Heverlee Leuven. Vorige week behaalde Gent de eindwinst met een overwinning op KV Mechelen. De Buffalo’s kunnen zich nu perfect voorbereiden op de barragematch tegen de vierde of vijfde uit Play-Off 1. Kan OHL verrassen en een tweede overwinning boeken tegen Gent? Volg het hier op de voet.

Lees meer »

Joost Klein gespot in zijn hotel in Malmö

Journalisten van de Zweedse krant ‘Aftonbladet’ hebben Joost Klein gespot in zijn hotel in Malmö. De zanger werd onderworpen aan enkele vragen over het onderzoek dat momenteel wordt uitgevoerd naar het incident van donderdagavond, maar een reactie wilde hij niet geven. “Een fijne dag verder”, klonk enkel het vanuit de lift.

Lees meer »

Plaatsing buste Cowboy Henk op rondpunt bij E17-afrit opnieuw uitgesteld

Er komt een nieuwe pop art versie van de zes meter hoge buste van Cowboy Henk op het rondpunt bij de E17-afrit in Kortrijk. Hoewel de plaatsing voorzien was in de week 13 mei, moet die genoodzaakt opnieuw aangepast worden. “Door de uitzonderlijke grootte van het beeld is er onvoorzien meer tijd nodig voor het beeldhouwen en het afwerken van

Lees meer »

Noordhof wordt even minidorp waar iedereen zich thuis voelt

Eind mei wordt het Noordhof omgebouwd tot een ministad waarin tal van thuisverhalen aan bod komen. “In onze stad zijn er veel mensen met verschillende achtergronden, maar het is belangrijk dat iedereen zich thuis voelt”, aldus schepen Michèle Hostekint (Vooruit).
The post Noordhof wordt even minidorp waar iedereen zich thuis voelt appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Hij bewijst nu mijn ongelijk. Ik heb dat graag”: Lefevere lijkt weer in Alaphilippe te geloven, al neemt hij z’n woorden niet (helemaal) terug

Na 346 dagen zonder overwinning heeft Julian Alaphilippe weer een koers gewonnen. De Franse renner was de snelste en de beste in rit twaalf van de Giro. Met de zege vond hij niet alleen het plezier in zijn werk terug. Ook grote baas Patrick Lefevere lijkt, na de kritiek, weer in Alaphilippe te geloven. “Al was het niet dat ik

Lees meer »