Van Luxemburg tot Oeganda: dit zijn de 12 andere Belgische coaches in het buitenland

De Belgische trainersgilde kon wel een boost gebruiken. Welgeteld dertien. Zoveel – of eerder zo weinig – landgenoten zijn momenteel als hoofdcoach aan de slag in het buitenland (op het hoogste of tweede niveau). Tien bij een club, drie bij een land. Van Vincent Kompany tot Regi Van Acker. Een overzicht. 

Meer krantenkoppen in België

Elon Musk strijkt bonus op van 56 miljard dollar. Hoe kan dat, nu aandeel van Tesla daalt? Pascal Paepen legt uit

Elon Musk heeft van de aandeelhouders van Tesla een fiat gekregen voor een megabonus van 56 miljard dollar (zo’n 52 miljard euro). En dat terwijl de beurskoers daalt en de verkoop van de elektrische wagens stokt. Waarom krijgt Musk zo’n extreme bonus? Is dat wel te verantwoorden? En is er ook een impact op de kleine belegger? HLN-geldexpert Pascal Paepen

Lees meer »

Patrick Himpe verrast door collega’s nu hij 50 jaar aan de slag is bij drukkerij van textielbedrijf LANO

Op 17 juni is drukker Patrick Himpe dag op dag 50 jaar aan de slag in de drukkerij van textielreus LANO in Harelbeke. Hij werd verrast met een versierd bureel door personeelsdirecteur Karel Lagast en collega’s Maureen Verhoye, Heidi Debakker en Isabelle Vandamme. “Een zeer aangename verrassing”, aldus Patrick.
The post Patrick Himpe verrast door collega’s nu hij 50

Lees meer »

Ongeval zorgt voor heel wat hinder in Loppem

Een kleine aanrijding tussen een personenauto en een bestelwagen zorgde rond halfvijf voor heel wat nevenschade en vertraging op de E403 in Loppem.
The post Ongeval zorgt voor heel wat hinder in Loppem appeared first on KW.be.

Lees meer »