Na Marco Borsato wordt nu ook ex van Linda De Mol niet vervolgd voor grensoverschrijdend gedrag in ‘The Voice of Holland’

Jeroen Rietbergen (53), de vroegere muzikaal leider van talentenjacht ‘The Voice of Holland’ en (ex-)partner van Linda De Mol, wordt toch niet vervolgd voor verkrachting van ex-deelneemster Nienke Wijnhoven. Er is te weinig bewijs klinkt het bij het Nederlandse Openbaar Ministerie. Rietbergen moet dus niet voor de rechter verschijnen. 

Meer krantenkoppen in België

Oudenburg lost problemen van De Lijn op: “Ettelgembus is een tijdelijke oplossing”

Nu De Lijn, na het zoveelste overleg, nog geen oplossing in petto heeft voor Ettelgem, komt het stadsbestuur zelf met een oplossing voor het beperkte openbaar vervoer in der deelgemeente. “We zijn al enkele maanden in dialoog met De Lijn en de vervoerregioraad zonder een oplossing voor Ettelgem. Daarom lanceren we voor onze inwoners zelf een proefproject vanaf 1 juli”,

Lees meer »

Werken GOG Blekerijbeek van start

De provincie maakte, in samenwerking met de gemeente, een provinciaal ruimtelijk uitvoeringsplan (RUP) op voor een gecontroleerd overstromingsgebied (GOG) op de Blekerijbeek. Met de aanleg van dit overstromingsgebied wordt het risico op wateroverlast bij hevige regenval in het centrum van Ichtegem beperkt, met een focus op duurzaamheid en behoud van het landschap.
The post Werken GOG Blekerijbeek van start

Lees meer »

Bouchez (MR): “Als Open Vld gekozen had voor koers van Egbert Lachaert, waren zij vandaag derde partij van Vlaanderen”

De grootste partij in Wallonië, dat is sinds 9 juni de MR van Georges-Louis Bouchez. De partijvoorzitter van de Franstalige liberalen schoof aan in de studio van VTM NIEUWS, waar hij optimistisch keek naar de regeringsonderhandelingen: “Ik denk dat we veel raakvlakken hebben op gebied van migratie, economie en veiligheid”, zei hij over N-VA, dat nu het initiatief mag nemen

Lees meer »

IN BEELD. Metalicoon Doro (60) palmt de North Stage in op Graspop

Metal queen Doro zet de North Stage van Graspop in vuur en vlam. Ooit lanceerde de Duitse zangeres in ons land haar carrière met Warlock, en sinds 1989 bewijst de voormalig grafisch ontwerpster dat ze het net zo goed kan rooien op haar eentje. Het is de zesde keer dat ze op GMM staat, de laatste keer was ze hier

Lees meer »

“Doorheen onze carrières hebben we genoeg aan de kant gezet”: Bart Kaëll na de klaagzang van Wendy Van Wanten over pensioen

“Ik kan er niet eens mijn huis mee onderhouden”, sakkerde Wendy Van Wanten (64) recent over haar pensioen van 1.500 euro. De zangeres moet blijven bijklussen om haar levensstandaard te behouden. Een alleenstaand geval? Of zitten ook haar collega’s met financiële kopzorgen op hun oude dag? Zanger Bart Kaëll reageert: “Ik kom uit een middenstandersfamilie, voldoende geld opzij zetten is

Lees meer »

“Ze zijn nog altijd even ondeugend als een tienerkoppel”: Jo De Poorter ontrafelt het geheim van Albert en Paola

Deze zomer zijn koning Albert (90) en koningin Paola (86) 65 jaar getrouwd. Dat ze nog steeds bij elkaar zijn, mag een wonder heten. Hun Italiaanse sprookjeshuwelijk werd namelijk zwaar op de proef gesteld door overspel, een buitenechtelijk kind en maar liefst twee verzoeken tot echtscheiding. Royaltykenner Jo De Poorter (57) dook voor z’n nieuwe boek in de turbulente relatie

Lees meer »

Jeugdverenigingen in Beernem en Oedelem geteisterd door vandalenstreken: “Ze lieten zelfs hun handtekening achter met stift”

Zowel in de lokalen van Chiro Oedelem, de gebouwen van Oranje Beernem als in de ruimtes van de Scouts van Beernem haalden jongeren de laatste weken vandalenstreken uit. Hoewel de schade niet altijd bijzonder groot is, trekken de jeugdverenigingen aan de alarmbel. Burgemeester Jos Sypré (CD&V) reageert verbolgen op de feiten. “Deze mensen zetten zich vrijwillig in voor de lokale

Lees meer »

Eerste overleg bij Ontex Eeklo over sluiting: “Graag ook aandacht voor interims en externen die voor Ontex werken”

Vandaag zitten vakbonden en directie bij Ontex voor het eerst samen in Eeklo. Het bedrijf sluit de vestiging, en 350 mensen verliezen hun job. De christelijke vakbond vindt dat er ook aandacht moet gaan naar onderaannemers en tijdelijken. In de Ontexvestiging in Buggenhout verdwijnen nog eens 140 banen. Daar is begin deze week overleg tussen vakbonden en directie gestart.

Lees meer »