Hier is het zo warm dat je binnen de paar minuten riskeert te verbranden in de zon

Terwijl het kwakkelweer bij ons maar blijft aanhouden, is het op andere plaatsen in de wereld zo warm dat de apen zelfs uit de bomen vallen en je na een paar minuten in volle zon al kan verbranden. India spant de kroon met woensdag maximumtemperaturen tot 52,3 graden. Maar ook in Europa is het op sommige plaatsen broeierig heet.

 

Meer krantenkoppen in België

Houda (10) bij dodelijke slachtoffers, mama Mina (47) nog vermist

Een hele dag lang wachtte de familie van Mina Marc (47) en haar dochtertje Houda (10) op nieuws: “We kunnen helemaal niets doen. Dat gevoel is vréselijk.” Rond 22 uur kwam dan het vreselijke bericht dat ze niet wilden horen: het meisje werd levenloos van onder het puin gehaald. Naar de moeder zijn de hulpdiensten nog op zoek.

Lees meer »

“Deels op nieuwe locatie”: feestcomité Dikkebus en Sparta Dikkebus zorgen weer goedgevuld kermisprogramma

Vanaf vrijdag 21 juni is er opnieuw kermis in Dikkebus. Door de werken aan het OC wijkt het feestcomité even uit naar een voormalig veevoederbedrijf. De activiteiten van Sparta Dikkebus bingo, kubb, barbecue, EK op groot scherm en kermisfuif blijven wel in de feesttent op het voetbalveld.
The post “Deels op nieuwe locatie”: feestcomité Dikkebus en Sparta Dikkebus zorgen

Lees meer »

Meer duidelijkheid over tragisch ongeval in Kortemark: “De fietser moet geschrokken zijn, kwam ten val en werd zo aangereden”

Er is meer duidelijkheid over het tragische ongeluk in Kortemark dat donderdagochtend het leven kostte aan een 75-jarige fietser uit Hooglede. Volgens het onderzoek reed de fietser aan de verkeerde kant van het fietspad en schrok toen een vrachtwagen vanuit een parking rechts opdraaide. De fietser kwam ten val en werd zo aangereden. De trucker kon 120 kilometer verder aangetroffen

Lees meer »

Drie eeneiige tweelingen in U12 Boys 1 van Saint-Georges Hockey Club

Een unicum! Met August en Julien Bouteca (11), Louis en Emile Dekeyser (11), en Adrien en Arthur Despriet (12) spelen er in de hockeyploeg van Saint-Georges drie eeneiige tweelingen. Wetende dat er maar acht spelers op het veld staan, waarvan één keeper, kan dat wel leiden tot verwarring. “Soms dragen we een haarband of andere schoenen om het verschil te

Lees meer »