KIJK. Nicki Minaj deelt videobeelden van bewakers op Schiphol na arrestatie voor softdrugs: “Alles wat ze deden was illegaal”

Nicki Minaj (41) heeft geen goed woord te zeggen over haar bezoek aan Nederland. De politie arresteerde haar zaterdagavond op de luchthaven van Schiphol vanwege de aanwezigheid van softdrugs in haar bagage, waardoor ze haar optreden in Manchester later die avond moest annuleren. Op Instagram deelt ze nu beelden van enkele bewakers die komen vragen om haar tassen opnieuw te onderzoeken. “Alles wat zij hebben gedaan is illegaal”, schrijft de Amerikaanse rapper in het onderschrift op Instagram. 

Meer krantenkoppen in België

Vandaal gooit busje met Dreft in fontein en veroorzaakt schuimtapijt: “Grappig? Tot je de kosten hoort”

Een onbekende vandaal vond het woensdagochtend grappig om een busje met Dreft in de fontein op de rotonde in Koekelare te gooien. Het gevolg liet niet lang op zich wachten: een groot schuimtapijt in de werkende fontein. Burgemeester Patrick Lansens (Vooruit) ziet er de humor niet van in. “Grappig? Tot ze horen hoeveel dit kost en hoeveel werk dit veroorzaakt.

Lees meer »

Zoveelste veroordeling voor hoogbejaarde uitbater van hondenkwekerij De Schoonen Troost

De hoogbejaarde uitbater van hondenkwekerij De Schoonen Troost en zijn dochter zijn nogmaals veroordeeld voor de wantoestanden op het terrein. Hun vergunning werd ingetrokken maar toch bleven ze verder kweken. Vader en dochter krijgen respectievelijk 8.000 en 4.000 euro boete.
The post Zoveelste veroordeling voor hoogbejaarde uitbater van hondenkwekerij De Schoonen Troost appeared first on KW.be.

Lees meer »

Problemen bij overgang van AXA Bank naar Crelan: “Ik kon zelfs geld overschrijven van de rekening van mijn ex. Hoe kan dit?”

“Ik kan nog altijd niet aan mijn rekeningen of betalingen doen.” Daniël De Raeve (69) uit Gent is een van de 840.000 klanten die afgelopen weekend van AXA Bank naar Crelan werd overgezet. Dat moest vlot gaan, maar via 4040 kreeg HLN-consumentenexperte Safia Yachou een twintigtal klachten en ook op de sociale media foeteren klanten dat ze nog steeds geen

Lees meer »

Amerikaanse vrouw 43 jaar onschuldig in de cel

In de Amerikaanse staat Missouri heeft een rechter de veroordeling ongedaan gemaakt van een vrouw die al 43 jaar lang in de gevangenis zit. De intussen 63-jarige Sandra Hemme blijkt toch niet schuldig aan moord. Al die tijd is bewijsmateriaal achtergehouden dat in de richting van een lokale politieagent wijst als moordenaar.

Lees meer »

Dit is de West-Vlaamse keizer van de beenhouwers: Geert Ally zette 35 jaar geleden schouders onder Buurtslagers

Bijna 35 jaar geleden zette Geert Ally zijn eerste stapjes in wat nu tot een slagersimperium is uitgegroeid. Met 120 Buurtslagers en 45 Bon’Aps is de Ruiseleedse landbouwerszoon alomtegenwoordig in Vlaanderen. “Onze sterkte? Dat we ons altijd opnieuw weten heruit te vinden”, zegt hij.
The post Dit is de West-Vlaamse keizer van de beenhouwers: Geert Ally zette 35 jaar

Lees meer »

Westnijlvirus en dengue in opmars in Europa: zo kan je je ertegen beschermen als je deze zomer naar het zuiden trekt

In Europa breken er steeds meer tropische ziekten uit die worden verspreid door muggen, zoals dengue en westnijlvirus. Daarvoor waarschuwt het Europese Centrum voor Ziektepreventie en -bestrijding (ECDC). Door de mildere winters en warmere zomers vestigen die tropische muggensoorten zich ook bij ons. Wie deze zomer op vakantie gaat naar Zuid- of Oost-Europa, neemt best zijn voorzorgen.

Lees meer »

Jumbo reikt prijzen uit voor een betere buurt

Supermarkt Jumbo reikte prijzen uit in het kader van de actie ‘Samen voor een betere buurt’. Van 3 tot en met 16 april konden klanten van de Jumbo in Oostende initiatieven voorstellen die de buurt er beter op maken. De medewerkers van de winkel kozen er drie winnaars uit. De eerste prijs van 500 euro
The post Jumbo reikt

Lees meer »

Arthur Lambrecht (22) zet zwerfvuilproject op poten met Scouts Menen: “Veel positieve commentaren”

Zwerfvuil is een probleem in haast elke gemeente, ook in Menen. Scoutsleider Arthur Lambrecht wou er in zijn stad iets aan doen en zette met de volledige leidingsploeg van Scouts JFK Menen een Mooimakers-project op poten waarmee ze de ruime regio rond hun lokalen proper proberen te houden.
The post Arthur Lambrecht (22) zet zwerfvuilproject op poten met Scouts

Lees meer »

Opnieuw goud! Alexander Doom leidt Belgian Tornados naar hun vierde Europese titel op 4x400m

Het Belgische estafetteteam bij de mannen op de 4×400 meter heeft woensdag op de slotdag van het EK atletiek in Rome een gouden medaille veroverd. De Belgian Tornados klokten 2:59.84, goed voor hun vierde Europese outdoortitel. Italië (3:00.81) en Duitsland (3:00.82) mochten mee op het podium.
The post Opnieuw goud! Alexander Doom leidt Belgian Tornados naar hun vierde Europese

Lees meer »

Bart Kaëll kan voor zomersingle rekenen op muzikaal talent Jan Leyers: “M’n eerste gedachte was: moet ik die tekst echt zingen?”

De zomer wordt hij 64, maar Bart Kaëll is nog lang niet uitgezongen. Na het succesvolle ‘Wat is jou geheim’, waar hij bijna de zomerhit van 2023 mee scoorde, komt hij nu met het makkelijk meezingbare ‘Sha la la’. “Ik heb enorm veel goesting in de zomer, met m’n liveband vol gepassioneerde muzikanten trek ik ook dit jaar Vlaanderen rond

Lees meer »