Rapper Nicki Minaj opgepakt op Schiphol wegens bezit softdrugs

De Amerikaanse rapper Nicki Minaj is zaterdagmiddag op Schiphol, de luchthaven van Amsterdam, opgepakt voor het bezit van softdrugs. Een woordvoerder van de Nederlandse marechaussee bevestigt de aanhouding van "een Amerikaanse mevrouw" na berichtgeving van NU.nl. Ook de ster zelf maakt er melding van op X. 

Meer krantenkoppen in België

Feest van 320 miljoen en gastenlijst vol internationale sterren: dit is ‘huwelijk van de eeuw’ tussen Indiase miljardairskinderen

Na vier maanden pre-huwelijk, duurbetaalde optredens van Rihanna en Justin Bieber en een sterrenparade uit Bollywood én Hollywood is het dit weekend in India tijd voor het échte feest. Miljardairskinderen Anant Ambani (29) en Radhika Merchant (29) vieren vanaf vrijdag het einde van wat nu al ‘het huwelijk van de eeuw’ genoemd wordt. Ze tellen er meer dan 300 miljoen

Lees meer »

KVK en stad Kortrijk sluiten nieuwe overeenkomst af rond Guldensporenstadion en jeugdcomplex

Op de gemeenteraad van maandag 8 juli werd de nieuwe gebruiksovereenkomst tussen KV Kortrijk en de stad Kortrijk goedgekeurd. De nieuwe overeenkomst garandeert op lange termijn het gebruik van het Guldensporenstadion en het jeugdcomplex voor KVK. Tegelijk biedt de overeenkomst zekerheid op een lokaal sterk verankerde club die ten dienste staat van de Kortrijkse (sport)gemeenschap.
The post KVK en

Lees meer »

Jongen (17) filmt hoe hij mindervalide man mishandelt aan bibliotheek van Hasselt: slachtoffer zwaargewond

Een 17-jarige jongen heeft afgelopen weekend een mindervalide man zwaar mishandeld aan de bibliotheek van Hasselt, bij de hoek van de Badderijstraat en het Kolonel Dusartplein. Dat schrijft Het Belang van Limburg. Het slachtoffer raakte zwaargewond, de minderjarige moest voor de jeugdrechter verschijnen. Volgens getuigen legde de dader de feiten zelf vast op camera.

Lees meer »

Radio maken met alle Roeselarenaars

Dit weekend gaat Radio Vandewalle in de ether vanuit de gelijknamige interbellum villa in de Meensesteenweg. Tot 28 juli zendt deze tijdelijke stadsradio 24 op 24 uit op de FM-frequentie 96.7. “Het worden twee weken inclusieve radio waarbij iedereen ertoe doet en van waarde is, ongeacht de verschillen”, aldus Wouter Bossuyt.
The post Radio maken met alle Roeselarenaars appeared

Lees meer »

Michèle (57) en Alexander (51) openen MGallery in Knokke: “Centrum voor kunst en cultuur aan de Belgische kust”

Met zo’n zeventig kunstgalerijen is Knokke wellicht met voorsprong dé place to be voor galeriehouders. Zo dachten ook Michèle Van Damme (57) en Alexander Dewilde (51). Het koppel opende recent hun kunstgalerij MGallery in Het Zoute. “We waren al lange tijd op zoek naar een geschikt pand. Tot ons oog op deze locatie viel”, zegt Michèle.
The post Michèle

Lees meer »

Grandioze uitzichten beleven vanop unieke locaties

Heb jij al de Warandetoren in Middelkerke, de Sint-Maartenskerk in Kortrijk of het Klankpanorama in Dranouter bezocht? Dankzij het project Horizon 2025 van de provincie West-Vlaanderen en Westtoer openden de voorbije jaren overal in de provincie uitkijkpunten.
The post Grandioze uitzichten beleven vanop unieke locaties appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kunstenares verknipt en ontrafelt Vlaamse strijdvlaggen, en dat schiet in verkeerde keelgat bij Vlaams Belang en Voorpost: “Blijf met je fikken van onze vlag”

Een installatie op het Kunstenfestival van Watou is in het verkeerde keelgat geschoten bij Vlaams Belang en Voorpost. Op de Vlaamse feestdag voerde een groepje actie buiten het gebouw waar bezoekers het werk, waarvoor Vlaamse vlaggen verknipt en ontrafeld zijn, kunnen bekijken. “Kwetsende kunst”, vinden ze. “Jullie kapen de kunst”, reageert het festival.

Lees meer »

Hoogspanningsnetbeheerder Elia roept op dit weekend minder stroom te gebruiken in en rond Mechelen

Hoogspanningsnetbeheerder Elia lanceert een oproep om de komende dagen minder stroom te gebruiken in en rond Mechelen om stroomonderbrekingen te voorkomen bij de herstellingswerken in Leest en Heffen. Mechelen werd 2 dagen geleden zwaar getroffen door noodweer. In deelgemeente Leest gingen in totaal 9 hoogspanningsmasten van ongeveer 20 ton tegen de grond, over een afstand van 4 kilometer.

Lees meer »