Nicki Minaj woest na arrestatie voor bezit softdrugs in Nederland, show in Manchester ondanks vrijlating afgelast: “Ze zijn geslaagd in hun plan”

De Amerikaanse rapper en zangeres Nicki Minaj heeft in de nacht van zaterdag op zondag na aankomst in Manchester haar fans bedankt voor alle steun, nadat ze zaterdag werd gearresteerd toen ze wilde vertrekken vanaf vliegveld Schiphol. Ze hekelde in felle bewoordingen haar arrestatie op de Nederlandse luchthaven. In haar bagage zaten softdrugs. Kort voor 22 uur werd Minaj vrijgelaten na het betalen van een boete van 350 euro. Op beelden op haar Instagram was te zien hoe ze in discussie ging met een medewerker van de politiediensten. 

Meer krantenkoppen in België

Vijf nieuwe kandidaten voor lijst CD&V – RKD

De fusiepartij CD&V (Wingene) en RKD (Ruiselede) maakt vijf nieuwe kandidaten bekend voor de gemeenteraadsverkiezingen van oktober. Ze zijn afkomstig uit Wingene, Zwevezele en Ruiselede. Burgemeesters Lieven Huys en Greet De Roo hebben er alle vertrouwen in dat deze diverse groep mee het verschil kan maken. “We willen ons steentje bijdragen aan de uitbouw van de nieuwe gemeente”, klinkt het

Lees meer »

Georgina in haar beste pakje, mascotte vol ongeloof en veldbestormers op zoek naar selfie: iedereen wil een stukje Ronaldo

Terwijl Cristiano Ronaldo op het veld in Dortmund door dolle fans werd aangeraakt en werd gesmeekt om selfies, zat vrouwlief Georgina Rodriguez met Cristiano Jr in een loge met de hele wereld op haar schoot — fotografen, cameralui, journalisten, fans. Verslag vanuit het universum Ronaldo: de voetballer en het product, ook op het EK voetbal.

Lees meer »

Waarom de huidige Rode Duivels verder staan dan tien jaar terug

‘The wait is over.’ Eindelijk. De EK-hype en die opener van de Rode Duivels hebben lang genoeg op zich laten wachten. Zes zomers na hét brons in Rusland rust de hoop van de natie nog op slechts twee Duivels hun schouders. Ooit hadden we de ‘Big Five’, nu dienen Kevin De Bruyne en Romelu Lukaku de komende weken de weg

Lees meer »

Oude bekenden nekken Oekraïne: Roemenië leidt na 3-0-zege in groep Rode Duivels

De eerste trotse leider in de groep van België heet Roemenië. En dat na een toch wel even klinkende als verrassende 3-0-zege tegen Oekraïne. Opvallend: drie oude bekenden uit de Belgische competitie troffen raak: Nicolae Stanciu (ex-Anderlecht) en Razvan Marin en Dennis Dragus (ex-Standard). Te onthouden voor België richting tweede groepsduel: neem een breekijzer mee en wees beducht voor snelle

Lees meer »