De Croo biedt De Wever centrumrechtse samenwerking aan: is dat wel mogelijk?

Een centrumrechtse regering vormen. Na Sammy Mahdi (CD&V) doet ook premier Alexander De Croo (Open VLD) het aanbod aan Bart De Wever (N-VA). Is dat een optie?

 

Meer krantenkoppen in België

“Of ik spijt heb van keuze voor IS? Nee, waarom zou ik?” Spraakmakende reportage uit kamp voor vrouwen en kinderen van IS-strijders

“Een tikkende tijdbom die op het punt staat te ontploffen”, zo wordt een gevangenenkamp omschreven waar vrouwen en kinderen van IS-strijders zijn opgesloten. Jaren na de val van het kalifaat van Islamitische Staat zitten ze er nog altijd, en leeft de IS-ideologie er voort. CNN-journaliste Clarissa Ward maakt een opzienbarende reportage in het Al Hol-kamp in het noorden van Syrië.

Lees meer »

Bekend drijvend restaurant Puert’O staat te huur voor 2.000 euro per maand

Het bekende drijvende restaurant Puert’O in de Oostendse Mercatorjachthaven staat te huur. Je moet wel flink in de buidel tasten, met een huurprijs van 2.000 euro per maand. En dat is nog zonder het liggeld voor de haven gerekend.
The post Bekend drijvend restaurant Puert’O staat te huur voor 2.000 euro per maand appeared first on KW.be.

Lees meer »

Minivoetbalploeg Athletic Club start in vierde provinciale

Minivoetbalploeg A. C. K Athletic Club Kortrijk werd kampioen in vierde nationale. Het sein voor de club om ook het liefhebbersvoetbal vaarwel te zeggen en te starten in vierde provinciale met veldvoetbal.
The post Minivoetbalploeg Athletic Club start in vierde provinciale appeared first on KW.be.

Lees meer »

ASSISEN. Vandaag moest de dag van de “zware jongens” worden op proces Athena Man en Lorine De Witte. Dat verliep niet zoals gepland

Vandaag moest de dag van de “zware jongens” worden, op het assisenproces van de doodslag op Caroline Kint. Zij stierf in oktober 2021 na een uit de hand gelopen burenruzie. Op de getuigenagenda? Vader van de eerste beschuldigde Athena Man en broer van de tweede beschuldigde Lorine De Witte. En dat verliep niet allemaal zoals gepland.

Lees meer »

Tweede sneukelroute tien jaar na overlijden Atreyu Bral (20): “Hij hield van lekker eten en drinken”

Zondag 30 juni wordt voor de tweede keer een sneukelroute georganiseerd. Dit om Atreyu Bral, die in 2014 op amper 20-jarige leeftijd overleed, te herdenken. En om het goede doel te steunen. De opbrengst gaat naar Koester, een project van het Kinderkankerfonds.
The post Tweede sneukelroute tien jaar na overlijden Atreyu Bral (20): “Hij hield van lekker eten en

Lees meer »