TITELSCENARIO’S. Club Brugge nog altijd virtueel kampioen, maar Union én Anderlecht zitten blauw-zwart op de hielen

Een negentiende titel wenkt voor Club Brugge. Het heef altijd genoeg aan een punt tegen de buren van Cercle. Voorlopig is blauw-zwart kampioen, maar bij een doelpunt van groen-zwart zakken ze naar de derde plaats. Ontdek hieronder de verschillende titelscenario’s. 

Meer krantenkoppen in België

Uitvaartcentrum Snoeck wil uitbreiden en heeft plannen voor nieuwe aula: “Met ruimte voor 400 mensen”

Uitvaartcentrum Snoeck in de Bellevuestraat in Izegem is klaar voor de toekomst. De vierde generatie deed al zijn intrede en men koestert uitbreidingsplannen. Er zou een nieuwe, ruimere aula komen die voldoet aan de meest recente eisen.
The post Uitvaartcentrum Snoeck wil uitbreiden en heeft plannen voor nieuwe aula: “Met ruimte voor 400 mensen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

OPROEP. Studeren uw kinderen op een andere manier dan u dat vroeger deed?

Junimaand, blokperiode. Ouders proberen hun kinderen daar zo goed mogelijk in bij te staan. Maar tijden veranderen. Valt het u op dat er minder achter boeken wordt gestudeerd en meer met ‘filmpjes’ op de computer? Zat u altijd in de bibliotheek en blokken uw kinderen liever thuis, of net omgekeerd? Zaten studenten destijds voor televisie en zitten studenten van nu

Lees meer »

Nieuwe fase voor ‘Recht naar Zee’ in Middelkerke

Het project “Recht naar Zee” gaat een nieuwe fase in. De Bestendige Deputatie heeft na goedkeuring van het voorlopige tracé nu ook het voorontwerp van het provinciaal ruimtelijk uitvoeringsplan (PRUP) voorlopig goedgekeurd. Dit betekent dat de gemeenteraad advies moet uitbrengen over dit ontwerp. Burgemeester Jean-Marie Dedecker lichtte het belang van dit project toe en besprak de aanpassingen die zijn doorgevoerd

Lees meer »

Loïc Van Impe is revelatie van ‘Special Forces’: “Je zag het niet op tv, maar ik heb één van de cheffen een serieuze klap gegeven”

Loïc Van Impe (30) is dé revelatie van het tweede seizoen van ‘Special Forces’. De tv-chef haalde als enige de meet van het loodzware VTM-format. In dit interview vertelt hij hoe hij dat heeft klaargespeeld en blikt hij terug op de strubbelingen met rekruut Olivier Deschacht (43). “Je kan niet met iedereen beste vrienden worden.”

Lees meer »

Tien jaar geleden werd ze in haar krantenwinkel overvallen, nu hoort An dat verzekering duizenden euro’s niet zal uitbetalen vanwege ‘verborgen clausule’

De avond van 14 januari 2015 is bij uitbaatster An Bervoets van krantenwinkel ‘t Krok(r)antje in Kessel-Lo in haar geheugen gegrift. Net voor sluitingstijd werd ze slachtoffer van een gewelddadige overval. Gezondheidsproblemen die ze daardoor opliep, kostten haar al duizenden euro’s. Net geen tien jaar later kreeg ze van de verzekering te horen dat ze dat geld niet zal terugkrijgen.

Lees meer »

Politie schiet in Hamburg man neer die met bijl opdook in fanmars Oranje, supporters verzocht rustig te blijven

De politie heeft vanmiddag in Hamburg een man neergeschoten die agenten met een bijl zou hebben bedreigd. Dat gebeurde in de buurt van de vele duizenden Oranje-supporters die in een fanmars door de stad trekken. “Hoop politie, sirenes en ook een heli hierboven”, zegt een van hen. De aanvaller had ook een molotovcocktail bij zich. Hij raakte gewond en krijgt

Lees meer »

Twee miljoen mensen klimmen heuvel op voor hadj

De hadj, de jaarlijkse pelgrimstocht naar Mekka, loopt stilaan ten einde. Zaterdag hebben talloze gelovigen zich verzameld in Arafat, waar de profeet Mohammed zijn laatste preek zou hebben gegeven. Daar werd onder meer gebeden voor de Palestijnen in de door oorlog geteisterde Gazastrook.

Lees meer »