Peter Van den Bossche toch niet dood? Gunther Levi zaait verwarring

Gunther Levi (48) veroorzaakt met een post op zijn Instagram heel wat speculaties. Op de foto was de ex-‘Familie’-acteur glunderend te zien met zijn voormalige collega’s Annie Geeraerts (Anna), Ray Verhaeghe (Albert) en Jef De Smedt (Jan). Vreemd, want Peter verdween twee jaar geleden na 23 jaar uit de serie, toen zijn personage Peter stierf bij een woningbrand. Hij kan dus niet meer in het verhaal weerkeren. Of toch? 

Meer krantenkoppen in België

Podcast over aan overdosis overleden Roger Van de Velde: “Een van de beste Vlaamse schrijvers, maar totaal onbekend”

In 2025 zou de Antwerpse auteur en journalist Roger Van de Velde honderd jaar worden. Een ideaal moment om een podcast te lanceren waarin het verhaal van de aan een overdosis overleden auteur tot leven wordt gebracht. “Van de Velde is een van de beste schrijvers van ons taalgebied, maar totaal onbekend bij het publiek. De podcast kan hierin verandering

Lees meer »

Rutte “voorzichtig optimistisch” over zijn kansen om NAVO-baas te worden na gesprek met Hongaarse premier Orban

De Hongaarse premier Viktor Orban heeft ontslagnemend Nederlands premier Mark Rutte niet om excuses gevraagd voor eerdere uitlatingen over Hongarije die volgens dat land onrespectvol waren. Wel is er afgesproken dat Rutte zijn Hongaarse collega een brief stuurt, waarin hij zal uitspreken dat hij beseft dat die verkeerd zijn gevallen. Rutte is daardoor “voorzichtig optimistisch” dat ook Hongarije hem vervolgens

Lees meer »

Dertiger loopt met mes op Kortrijkse perron: “Sukkel al helft van mijn leven met alcoholprobleem”

“Door de drankduivel verloor hij zijn job, zijn relatie, zijn kinderen en zijn vrienden.” Niettegenstaande hij door twee eerdere veroordelingen al onder probatie stond, liep een 34-jarige man dit voorjaar opnieuw met een mes rond op het Kortrijkse perron. Omdat hij nu wél nuchter is, vroeg hij toch nog een kans.
The post Dertiger loopt met mes op Kortrijkse

Lees meer »