Blonde Sandrine André na twee jaar herenigd met tv-broer Gunther Levi: “Ik mis Peter zo in ‘Familie’”

Twee jaar na de exit van Peter Van den Bossche in ‘Familie’, wordt Gunther Levi (47) herenigd met zijn tv-zus Sandrine André (50) in het theater. Samen treden ze aan in ‘Gaston & Leo – de hommage musical’ van Backstage Producties. Gunther neemt de rol van manager René Vlaeyen op zich, Sandrine die van de vrouw van Leo Martin, Jenny. “Wij spelen de enige personages die in het echt nog in leven zijn, dat maakt het extra spannend”, vertelt het duo. De hommage musical gaat dit weekend in première. Meer ontdek je in een nieuwe Showbits. 

Meer krantenkoppen in België

Johnny Depp krijgt steun uit onverwachte hoek: privédetective van Amber Heard kiest zijn kant

Zijn naam is gezuiverd en zijn carrière is weer vertrokken. Johnny Depps (61) ster is weer rijzende na een lange publieke rechtszaak tegen zijn ex-vrouw, Amber Heard. Nu krijgt de acteur ook bijstand uit onverwachte hoek. Want de privédetective die Heard inhuurde om bezwarende informatie over hem te achterhalen, heeft een boek geschreven waarin hij gek genoeg niets dan goeds

Lees meer »

Capiot geeft in tranen op daags na valpartij, Van Gils begraaft strijdbijl op Instagram: “Spijt me dat hij moest opgeven”

Amaury Capiot kwam gisteren, na een aanraking met Maxim Van Gils, zwaar ten val in de Tour. De renner van Arkéa-B&B Hotels verwachtte excuses van zijn landgenoot, maar volgens hem kwamen die er niet. Van Gils beweert daarentegen dat hij wel heeft geprobeerd om een gesprek te starten. “Ik wilde het bijleggen, maar dat heeft hij afgewezen.” Capiot moest niet

Lees meer »

Laatste handcarwash van Genk al voor de 3e keer gesloten: “Dit is een carwash die telkens naast de pot pist”

De handcarwash op de Maaseikerbaan in Genk heeft geen verlenging van zijn vergunning gekregen. Die tijdelijke vergunning werd in oktober gegeven door het stadsbestuur, nadat de zaak eerder al twee keer de deuren moest sluiten wegens verschillende inbreuken. De tijdelijke vergunning is niet verlengd omdat er bij twee controles in januari en maart opnieuw fraude is vastgesteld.

Lees meer »