Onverwachte grote liefde tussen Michiel en Rune en Martijn en Lisanne kussen voor het eerst in ‘Boer zkt vrouw’

Heel veel romantiek in de voorlaatste aflevering van ‘Boer zkt vrouw’. Boer Michiel (27) en Rune vallen volledig voor elkaar in het zonnige Turkije. “Nooit gedacht dat ik zo snel verliefd zou worden”, klinkt het gelukzalig. Ook boer Martijn (36) en Lisanne geven voorzichtig toe aan hun gevoelens. En boer Niels (32) geeft Sylvie voor het eerst een compliment vanuit zijn hart. “Je straalt seks uit.” 

Meer krantenkoppen in België

Geen straf voor klappen aan Vooruit-politicus in zwembad, vrijspraak voor bedreigingen: “Ik zal u verdrinken…”

Een 42-jarige man uit Roeselare krijgt van de rechter in Kortrijk geen straf omdat hij in het zwembad Sportoase klappen uitdeelde aan stadsgenoot en Vooruit-politicus Sultan Sherzad. “Hij vindt mij een slechte moslim en een dienaar van het Westen”, zegt Sherzad.
The post Geen straf voor klappen aan Vooruit-politicus in zwembad, vrijspraak voor bedreigingen: “Ik zal u verdrinken…” appeared

Lees meer »

Sommigen werden op hun negentiende al miljardair: dit is de nieuwe generatie superrijken

Een nieuwe generatie superrijken is opgestaan. Jongeren die miljoenen euro’s op hun bankrekening staan hebben, vooral met dank aan de goedgevulde portefeuille van vader- of moederlief. Sommigen pronken niet met hun luxe, anderen schuimen maar al te graag decadente feestjes af. Wie behoort tot dit select groepje gelukzakken? En hoe hebben ze hun fortuin verzameld? “Ik ben als kind nooit

Lees meer »

3 cipiers gewond na aanval door gedetineerde in gevangenis Antwerpen, vakbonden dreigen met nationale stakingsactie

In de gevangenis van Antwerpen zijn gisteren 3 cipiers gewond geraakt toen ze werden aangevallen door een gedetineerde. Eén daarvan raakte zwaargewond aan het hoofd. Toen het personeel de man naar de strafcel wilde brengen, viel de gedetineerde hen aan met een metalen hoekprofiel dat hij mogelijk uit de muur had losgepeuterd. De vakbonden dreigen met een nationale stakingsactie.

Lees meer »

“Ze zou mensen uit haar hofhouding in een opwelling laten executeren”: wie is Kim Yo-jong (36), jongere zus van Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un?

Ze noemde de Amerikaanse president Joe Biden “seniel”, dreigt regelmatig met het inzetten van nucleair geweld en lijkt nu ook het brein achter het sturen van honderden afvalballonnen naar Zuid-Korea. Wie is Kim Yo-jong, de jongere zus van de Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un? En wat is haar rol in het regime? Een portret.

Lees meer »

Duitsland wil militaire dienst aanmoedigen, maar niet verplichten

Duitsland wil jongeren aanmoedigen om hun dienstplicht te vervullen door een verplichte telling van potentiële rekruten in te voeren. Het doel is om de nationale defensie te versterken met het oog op de toenemende dreigingen sinds de Russische inval in Oekraïne, kondigt de Duitse minister van Defensie Boris Pistorius aan.

Lees meer »

Mogen Lukaku en co ook op het EK juichen? Voormalige Rode Duivels laten hun licht schijnen op de kansen van ons land

Het EK 2024 dat maandag begint voor onze Rode Duivels werd deze week al op gang geschoten in de Wellington Hippodroom in Oostende. De komende weken wordt daar bij elke match een massale Rode Duivels-gekte verwacht. In het bijzijn van veertien voormalige Rode Duivels, allen geboren in onze provincie of gespeeld voor een West-Vlaamse club, samen goed voor 335 caps.

Lees meer »

Kevin De Bruyne uit Middelkerke supportert straks voor zijn bekende naamgenoot op het EK voetbal: “Ik zou hem wel graag eens ontmoeten”

Maandag beginnen de Rode Duivels aan hun EK. Het wordt onder meer uitkijken naar Kevin De Bruyne. De topvoetballer heeft een naamgenoot die in Middelkerke woont. De leerkracht supportert vurig mee voor de Rode Duivels en hij hoopt KDB ooit eens te kunnen ontmoeten.
The post Kevin De Bruyne uit Middelkerke supportert straks voor zijn bekende naamgenoot op het

Lees meer »

LIVE GAZA. Hamas accepteert VN-wapenstilstandsresolutie: “Hoopvol teken”

Hamas accepteert de wapenstilstandsresolutie die de VN-Veiligheidsraad maandag heeft aangenomen en staat open voor verdere onderhandelingen over de details. Dat heeft Sami Abu Zuhri, een vertegenwoordiger van de extremistische Palestijnse organisatie, dinsdag aan Reuters gemeld. De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken noemt de reactie van Hamas “een hoopvol teken”. Hij bevestigde ook dat de Israëlische premier Netanyahu is

Lees meer »