Sommigen werden op hun negentiende al miljardair: dit is de nieuwe generatie superrijken

Een nieuwe generatie superrijken is opgestaan. Jongeren die miljoenen euro’s op hun bankrekening staan hebben, vooral met dank aan de goedgevulde portefeuille van vader- of moederlief. Sommigen pronken niet met hun luxe, anderen schuimen maar al te graag decadente feestjes af. Wie behoort tot dit select groepje gelukzakken? En hoe hebben ze hun fortuin verzameld? “Ik ben als kind nooit verwend geweest.” 

Meer krantenkoppen in België

Stad Mechelen opent terraszone aan Zandpoortvest: “Zo kunnen de vernieuwde Vesten er helemaal gaan uitzien”

In Mechelen is de terraszone aan de Zandpoortvest officieel geopend. Enkele parkeerplaatsen maakten plaats voor picknicktafels, banken en groen. Het is een tijdelijke inrichting in afwachting van de heraanleg van de volledige Vesten, "maar hier kunnen we al eens materiaal testen en mogelijk blijft dit deel dus ook bestaan", zegt Patrick Princen (Groen), schepen voor Openbare Werken.

Lees meer »

Ringo Depaepe traint voortaan keepers bij SV Rumbeke: “Horen bij de titelfavorieten in eerste provinciale”

Ringo Depaepe was als keeperstrainer meerdere jaren verbonden aan RC Lauwe. Toen de statieploeg zijn eerste ploeg opdoekte, kwam de uitgeweken Menenaar zonder werk te staan. Tot Fanny Schamp hem vroeg om bij SV Rumbeke aan de slag te gaan.
The post Ringo Depaepe traint voortaan keepers bij SV Rumbeke: “Horen bij de titelfavorieten in eerste provinciale” appeared first

Lees meer »

LIVE GENTSE FEESTEN. Feestenburgemeester krijgt sleutel van de stad, Raymond verzorgt spetterende openingsact

De Gentse Feesten zijn vandaag weer van start gegaan. Tien dagen lang palmt het gratis stadsfestival het centrum van Gent volledig in. De weergoden zijn ons alvast op deze eerste dag goedgezind. Na de overhandiging van de sleutel was er ook het openingsmoment, met niemand minder dan Raymond van het Groenewoud. Van muziek, over ambiance tot cultuur: mis niets van

Lees meer »

Wannes en Hannes van Team DAMP gastheer van eigen podium op Tomorrowland: “Hele eer dat we zelf dj’s mogen uitnodigen”

Nadat Wannes Loosveldt (37) en Hannes De Waepenaere (35) er al zeven jaar op rij achter de draaitafels stonden, staat hun collectief ‘Team DAMP’ nu ook als stagehost op de line-up van Tomorrowland. Zij mogen zowel nu zondag als de week erop kiezen welke dj’s er op ‘hun’ Elixir-podium staan. “Een hele eer, want wij hebben een nauwe band met

Lees meer »

KIJK. “Ik ben zo in de war”: Britse Zoe heeft na een jaar haar accent terug nadat ze opstond met Welsh accent

Zoe Coles haalde vorig jaar wereldwijd het nieuws nadat ze plotseling opstond met een Welsh accent, in plaats van haar eigen Engels accent. De vrouw lijdt aan het buitenlandsaccentsyndroom, een hersenaandoening waardoor mensen opeens een ander accent hebben, zonder dat ze dat zelf willen of er moeite voor doen. Maar nu, een jaar later, spreekt Zoe plots terug met haar

Lees meer »

Waarom maakt de Tour de France zoveel emoties los?

De Ronde van Frankrijk lijkt na twee weken in een plooi te liggen. Tadej Pogacar staat drie minuten voor op Jonas Vingegaard, de winnaar van vorig jaar. En op plaats drie staat een Belg: Remco Evenepoel. Hij kwam naar de Tour voor een top 5-plaats, maar kan nu hoger mikken. Staat er op de nationale feestdag een Belg op het

Lees meer »

Europees Parket start onderzoek tegen Bruggeling Tom Vandendriessche over mogelijk misbruik van Europese gelden

Het European Public Prosecutor’s Office (EPPO) – het Europees Parket – heeft een onderzoek geopend tegen Bruggeling Tom Vandendriessche. Dat meldt het tijdschrift Humo. Er wordt onderzocht of het Europees Parlementslid Europese gelden zou misbruikt hebben voor binnenlands studiewerk voor het Vlaams Belang.
The post Europees Parket start onderzoek tegen Bruggeling Tom Vandendriessche over mogelijk misbruik van Europese gelden

Lees meer »

BEKIJK – Wild everzwijn gespot in Heindonk, ver van normale leefgebieden, Agentschap Natuur en Bos: “Het zal dus moeten afgeschoten worden”

Aan de Hamerdijk in Heindonk heeft een bewoner een wild everzwijn gespot. Dat is heel uitzonderlijk. In de provincie Antwerpen komen die vooral voor in de Kempen. Ook het Agentschap Natuur en Bos kon het dier spotten op een wildcamera in de regio. "Maar we willen niet dat de everzwijnenpopulatie daar uitbreidt en het is dus de bedoeling dat het

Lees meer »