KIJK. ‘Sing Again’-kandidaten houden reünie en kijken samen naar de finale: “Karen Damen kwam voor ons tappen”

“Karen Damen kwam achter de toog tappen”, klinkt het enthousiast op Instagram. De kandidaten van ‘Sing Again’ hebben vrijdagavond een reünie gehouden om samen naar de finale van het programma te kijken en daarbij mocht Karen Damen dus duidelijk niet ontbreken. Voor de gelegenheid bediende ze de deelnemers. 

Meer krantenkoppen in België

Oproep: wie heeft er per abuis een buis verloren in Anzegem?

Naar aanleiding van een zware buis van ongeveer vier meter lang, die zich op de openbare weg bevond in Anzegem, werd er een oproep gelanceerd op Facebook. Het doel is om de rechtmatige eigenaar op te sporen. Wim Dewaele (58) uit Waregem reageerde. “Ik las de post van Jozef Bossuyt, een ver familielid, die een album op Facebook aanmaakte onder

Lees meer »

Telenet-topman Dieter Nieuwdorp nu klachtenstroom blijft aanhouden: “Ja, we zijn duizenden klanten kwijt”

Alleen al de afgelopen maand kreeg de ombudsman Telecom nog 424 klachten binnen over Telenet, dat blijkt uit cijfers die onze reporter opvroeg. Dat aantal ligt lager dan in rampjaar 2023, maar het is duidelijk dat heel wat Telenet-gebruikers misnoegd zijn. “Op 2 miljoen klanten waren er 20.000 tot 40.000 ontevreden, veel meer dan we willen”, geeft Telenet-directeur Dieter Nieuwdorp

Lees meer »

Wie wordt de ultieme voetbalkenner van Kuurne? Gemeente pakt uit met online pronostiekplatform voor EK voetbal

Het EK voetbal gaat vandaag, vrijdag 14 juni, van start in Duitsland en loopt tot 14 juli. De gemeente Kuurne heeft in samenwerking met Tifogame een gepersonaliseerd online pronostiekplatform opgezet om bij het Europees kampioenschap extra sfeer en gezelligheid te brengen bij de lokale handelaars.
The post Wie wordt de ultieme voetbalkenner van Kuurne? Gemeente pakt uit met online

Lees meer »

Experts waarschuwen voor ‘voice cloning’: oplichters bellen je met de stem van je partner of vriendin om geld af te troggelen

Vijftien seconden opname, meer is er niet nodig om de stem van een bekende na te bootsen via artificiële intelligentie gestuurde software. Politiediensten waarschuwen dan ook dat cybercriminelen meer en meer gebruik zullen maken van die gekloonde stemmen om mensen geld af te troggelen. Al kan een vuistregel helpen om oplichting door ‘voice cloning’ te slim af te zijn.

Lees meer »

Burgemeester Machelen wil dat luchthaven en VDAB een werkactieplan opstellen nu veel inwoners job dreigen te verliezen bij FedEx 

De burgemeester van Machelen roept de luchthaven en arbeidsbemiddelaar VDAB op om zo snel mogelijk een plan uit te werken voor de mensen die hun job verliezen bij koerierbedrijf FedEx. Het bedrijf, met 2 vestigingen in Machelen, wil 385 jobs schrappen. "De impact daarvan is voor heel wat Machelse gezinnen groot", zegt burgemeester Jean Pierre De Groef (Vooruit).

Lees meer »