Een mooi moment tussen Blessin en zijn echtgenote na prachtige spandoek van Union-fans

Nadat ze ook op de bekerfinale aanwezig was en zich liet onderdompelen in het feestgewoel na de triomf tegen Antwerp, ontbreekt Charlotte Blessin ook vandaag niet tijdens Union – Racing Genk. En toen de fans van de Brusselse club bij de start van de tweede helft een spandoek ontrolden als eerbetoon voor Charlotte en hun trainer, liet de Duitse niet na haar waardering te uiten. 

Meer krantenkoppen in België

Raoul Lambert viert mee met Blauw Zwart Veurne

Supportersclub Blauw Zwart Veurne ontving alle leden op het jaarlijkse eetfestijn. Ongeveer 80 Club Brugge-supporters konden smullen van heel wat lekkers op de barbecue. Hun eregast Raoul ‘Lotte’ Lambert, een icoon binnen de blauw-zwarte familie, stond centraal bij het feestgedruis.
The post Raoul Lambert viert mee met Blauw Zwart Veurne appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hamas “brainwashte” ex-gijzelaar Andrey Kozlov (27): “Hij dacht dat Israëlische soldaten hem kwamen vermoorden”

Hamas probeert Israëlische gijzelaars in de Gazastrook “te brainwashen” en “mentaal te breken”. Dat zegt de familie van de 27-jarige Andrey Kozlov, een gijzelaar die vorige week na acht maanden gevangenschap werd bevrijd. Volgens zijn familie werd Andrey al die tijd “onmenselijk” behandeld. “Op het heetste moment van de dag wikkelden de terroristen hem in dekens.”

Lees meer »

Jongen (16) overleden bij tragisch ongeval in Ichtegem: slachtoffer valt met fiets en wordt aangereden door auto

Bij een tragisch verkeersongeval in de Veldstraat in Ichtegem is vrijdagavond een 16-jarige jongen om het leven gekomen. Hij was op de baan met de fiets, toen hij ten val kwam. Daarop werd hij aangereden door een automobilist die uit de tegenovergestelde richting kwam.
The post Jongen (16) overleden bij tragisch ongeval in Ichtegem: slachtoffer valt met fiets en

Lees meer »

Acht gezinnen uit de Ommegangstraat beheren samen een moestuin: “Sociaal contact even belangrijk als de oogst”

Naast het sportstadion hebben acht buren uit de Ommegangstraat, die een stukje grond voor een prijsje konden huren, samen een moestuinproject opgezet. En de ervaring leert dat de buren veel van elkaar opsteken, maar ook dat het sociale contact even belangrijk geworden is als de teelt.
The post Acht gezinnen uit de Ommegangstraat beheren samen een moestuin: “Sociaal contact

Lees meer »

Financieel analist misbruikt kredietkaart van werkgever voor exorbitante loondiefstal: “Meer dan één miljoen euro gespendeerd voor privéaankopen”

Voor de Brusselse correctionele rechtbank is woensdag het proces van start gegaan tegen een voormalig financieel analist van DHL die met de kredietkaart van het bedrijf voor meer dan één miljoen euro aan privéaankopen zou hebben gedaan. De exorbitante loondiefstal kwam pas na drie jaar aan het licht, nadat American Express de kaart had geblokkeerd.

Lees meer »

4.500 mensen betogen in Brussel tegen opkomst uiterst rechts, hoofdkantoor Vlaams Belang beklad

In Brussel hebben enkele duizenden mensen deelgenomen aan een mars tegen de opkomst van uiterst rechts en tegen racisme. Volgens de politie gaat het om zo’n 4.500 betogers. De betoging werd georganiseerd door een aantal linkse en anti-fascistische verenigingen. Ter hoogte van het hoofdkwartier van Vlaams Belang aan het Madouplein werd met eieren en verfballonnen gegooid. Demonstranten brachten er ook

Lees meer »

Natalie Eggermont (PVDA) verovert historische zetel in Kamer: “Een Petra De Sutter-effect? Dat kan”

Het duurde op verkiezingszondag lang vooraleer ze victorie durfde te kraaien, maar het is de Kortrijkse Natalie Eggermont (35) toch gelukt. Ze heeft als eerste West-Vlaamse PVDA’er ooit een zitje bemachtigd in de Kamer van Volksvertegenwoordigers.
The post Natalie Eggermont (PVDA) verovert historische zetel in Kamer: “Een Petra De Sutter-effect? Dat kan” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ontploffing Hoboken: dak volledig weggehaald door kraan – Nog minstens vier personen vermist

Bij een explosie op de Sint-Bernardsesteenweg in Hoboken (Antwerpen) is vanochtend een dode gevallen. Twee verdiepingen zijn ingestort. Een deel van het gebouw is weggeblazen. Er vielen ook drie zwaargewonden en twee lichtgewonden. De oorzaak van de explosie is nog niet bekend. Mogelijk gaat het om een gasexplosie in het gebouw. De brandweer zoekt nog naar minstens vier vermisten onder

Lees meer »