Vier arrestaties voor zonnepanelendiefstal met waarde van bijna 1,2 miljoen

De Federale Gerechtelijke Politie (FGP) van Limburg heeft in een onderzoek naar mogelijke ladingdiefstallen met zonnepanelen de voorbije weken vier arrestaties verricht. De diefstallen vonden plaats in Nederland, onder meer in Schiphol en Oosterhout. De waarde van de totale buit zou minimaal 1.174.000 euro bedragen. Dat maakte het parket van Limburg bekend. 

Meer krantenkoppen in België

Twintiger vrij voor afpersing, wel voorwaardelijke celstraf en boete voor bedreigingen

Een 28-jarige man uit Izegem moet een boete van 400 euro betalen omdat hij in Roeselare iemand met een mes bedreigde. Zijn kompaan uit Roeselare is vrijgesproken. Aanvankelijk moesten ze zich verantwoorden voor afpersing, maar camerabeelden pleitten hen daarvoor vrij.
The post Twintiger vrij voor afpersing, wel voorwaardelijke celstraf en boete voor bedreigingen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Cyberaanval treft duizenden Amerikaanse autodealers

Duizenden autodealers in de Verenigde Staten zijn woensdag urenlang grotendeels lamgelegd door een cyberaanval op een softwareleverancier. Het getroffen bedrijf CDK Global levert onder andere programma’s voor het verkoopproces en heeft ongeveer 15.000 autodealers als klant.

Lees meer »

Kopecky oppermachtig naar zesde Belgische tijdrittitel, Goossens en Norbert Riberolle pakken zilver en brons

Op een glooiend parcours in Binche zette Lotte Kopecky (28) de tijdrit zoals verwacht met overmacht naar haar hand. Aan het eerste tussenpunt leek het nog even spannend te worden, maar aan de finish waren de waardeverhoudingen duidelijk. Marthe Goossens (22) pakte op ruime afstand zilver, en Marion Norbert Riberolle werd derde. Kopecky onttroont zo Ann-Sophie Duyck en wordt alleen

Lees meer »

Rudi Verkempinck en Sergey Serebrennikov zien Rode Duivels nog steeds als groepsfavoriet: zo verslaan we Roemenië én Oekraïne wél

Na de pijnlijke en onverwachte nederlaag tegen Slovakije is het voor de Rode Duivels de komende de matchen van moeten tegen Roemenië (zaterdag) en Oekraïne (woensdag). Wij spraken in aanloop van die cruciale duels met Rudi Verkempinck, ex-assistent-bondscoach van Roemenië, en ex-Cercle-middenvelder en Oekraïner Sergey Serebrennikov.
The post Rudi Verkempinck en Sergey Serebrennikov zien Rode Duivels nog steeds als

Lees meer »

Flexbussen van De Lijn rijden vaker leeg dan met reizigers

Bijna zes maanden na de invoering van het nieuwe vervoersplan van De Lijn, houdt de kritiek aan. De gaten die vielen in het openbaarvervoernet worden, vooral op het platteland, opgevangen door busjes op bestelling. Maar dat flexvervoer functioneert allerminst efficiënt. Dat schrijft De Tijd vrijdag op basis van cijfers die de krant opvroeg bij De Lijn.

Lees meer »

HELP TEDESCO. U zet Trossard en Carrasco op de bank: HLN-lezer kiest tegen Roemenië voor vier nieuwe namen

De nederlaag tegen Slovakije op het EK voetbal kan volgens u niet zonder gevolgen blijven. De HLN-lezer kiest voor de match tegen Roemenië voor vier nieuwe namen. Onder meer Trossard en Carrasco horen volgens u op de bank. En u volgt ook de mening van enkele vooraanstaande analisten: Tedesco moet qua profiel voor slechts één pure defensieve middenvelder kiezen. Ontdek

Lees meer »

Man voor 1,5 miljoen euro opgelicht bij verkoop paardenfokkerij: “Oostenrijkse zakenman bleek lid van georganiseerde dievenbende”

Elf leden van een oplichtersbende stonden in de correctionele rechtbank van Mechelen terecht omdat ze zo’n 1,5 miljoen euro afhandig maakten van hun slachtoffer. De man wilde zijn paardenfokkerij in Mol verkopen. Hij had echter niet te maken met een geïnteresseerde zakenman, maar met een bende dieven. Een undercoveragent kon hen uiteindelijk ontmaskeren.

Lees meer »

Relatiedeskundige Rika Ponnet beantwoordt de vraag van de week: “Mijn vrouw wil geen orale seks meer, moet ik dan maar vreemdgaan?”

Luc (60) is al vele jaren gelukkig getrouwd met zijn vrouw. Toch zit er hem iets dwars: hun seksleven staat op een laag pitje. Zijn partner wil geen orale seks meer geven of otvangen, hoewel dat vroeger nooit een probleem was. Moet hij dan maar vreemdgaan, puur om zijn seksuele behoefte te bevredigen? Relatiedeskundige Rika Ponnet geeft advies.

Lees meer »