Vier arrestaties bij Limburgse vennootschappen voor diefstal zonnepanelen ter waarde van 1.2 miljoen euro

De federale gerechtelijke politie (FGP) van Limburg heeft 4 mensen gearresteerd voor het stelen van zonnepanelen in Nederland, ter waarde van 1.2 miljoen euro. Er vonden 7 huiszoekingen plaats in Hasselt, Tongeren en Vilvoorde en in loodsen in Lummen, Gingelom en Pelt. De gestolen zonnepanelen werden op de zwarte markt verkocht. 

Meer krantenkoppen in België

De Haan krijgt nieuw politiekantoor voor rijkswacht en lokaal onthaal

Het voormalige rijkswachtgebouw aan de Driftweg krijgt een nieuwe bestemming: over een tweetal jaar neemt de wijkpolitie van De Haan er haar intrek en wordt ook het lokaal onthaal er ondergebracht. De reconversie zal in totaal zo’n 1,35 miljoen euro kosten.
The post De Haan krijgt nieuw politiekantoor voor rijkswacht en lokaal onthaal appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gezochte Antwerpse drugshandelaar Tom Michielsen vanuit Berlijn per helikopter overgebracht naar ons land

De Stabroekse drugsbaron Tom Michielsen is dinsdag uit zijn cel in Berlijn naar ons land overgebracht en verblijft momenteel in de gevangenis van Dendermonde. Dat bevestigt het parket van Antwerpen. Michielsen stond drie jaar op de Europese Most Wanted-lijst nadat hij in ons land was veroordeeld voor omkoping van een douanier tot acht jaar effectief. Hij werd in april in

Lees meer »

In de ban van de Bermudadriehoek: raakt Tedesco tegen Roemenië wél aan zijn geliefkoosde 6’en, en dus aan Mangala?

Plooit hij of plooit hij niet? Voetbalromantici en -analisten vinden de dubbele buffer Onana-Mangala bij de Rode Duivels van het goeie te veel, maar voor Domenico Tedesco horen ze bij de eerste namen op het blad. Samen met De Bruyne vormen ze zijn Bermudadriehoek, tot spijt van wie het benijdt. Of stuurt de bondscoach tóch bij tegen Roemenië? Achtergrond bij

Lees meer »

Goederentrein ramt sneltrein in India: minstens 8 doden

Bij een aanrijding tussen een goederentrein en een sneltrein in de Indiase deelstaat West-Bengalen zijn zeker acht doden gevallen. Een twintigtal anderen raakte gewond, meldt India Today. Andere media melden al 15 dodelijke slachtoffers. De goederentrein reed van achteren op de stilstaande sneltrein in.

Lees meer »

Vito Braet blikt vooruit op BK: “Het wordt een open koers”

Outsider voor de Belgische titel? Het zou zomaar eens kunnen. Vito Braet (23) zal zondag tussen Sint-Lievens-Houtem en Zottegem zijn kans mogen gaan. Hij acht de kans klein dat de titelstrijd uitdraait op een massaspurt.
The post Vito Braet blikt vooruit op BK: “Het wordt een open koers” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Homofilie is een gevolg van slechte opvoeding”: document onthult homofobe uitspraak van Vlaams Belang-kopstuk

Vlaams Belang-kopstuk Tom Vandendriessche zou een denigrerende uitspraak over homo’s hebben gedaan tijdens een gesprek met een ex-medewerker. “Homofilie is een gevolg van een slechte opvoeding”, zou hij hebben gezegd tijdens een lunch in het Europees Parlement. Het citaat duikt op in een document van de bewuste ex-medewerker dat Apache en Humo konden inkijken. Vandendriessche zegt op X dat men

Lees meer »