Belgische leerling (18) verkracht door dronken man (44) tijdens schoolreis in Marseille

Een Belgische leerling (18) is tijdens een schoolreis in Marseille, in het zuiden van Frankrijk, verkracht door een dronken man (44). Dat melden Franse media. De feiten speelden zich woensdagavond af in het centrum van de stad. 

Meer krantenkoppen in België

Mandel United haalt Jef Vandemaele (Winkel Sport), maar ziet Jaron Dumortier naar Sassport Boezinge vertrekken

Nog wat wijzigingen in de kern voor komend seizoen bij Mandel United. Verdediger Jaron Dumortier verlaat de club en gaat aan de slag bij eersteprovincialer Boezinge. In zijn plaats komt met Jef Vandemaele (ex-Cercle Brugge en Winkel Sport) een ander verdedigend profiel.
The post Mandel United haalt Jef Vandemaele (Winkel Sport), maar ziet Jaron Dumortier naar Sassport Boezinge vertrekken

Lees meer »

Hunter Biden schuldig in wapenzaak

17:57 Hunter Biden, de zoon van Amerikaans president Joe Biden, is dinsdag door een jury in Delaware schuldig bevonden voor het afleggen van valse verklaringen bij de aanvraag van een wapenvergunning.

Lees meer »

Max Verstappen steunt aanklacht van vriendin Kelly Piquet: “Deze valse beschuldigingen zijn belachelijk”

Kelly Piquet (35) trekt aan de alarmbel. De Braziliaanse vriendin van Max Verstappen (26) heeft zich op haar Instagram uitgesproken tegen online haat en misbruik, negatieve reacties en het verspreiden van leugens via social media. Het is niet precies duidelijk wat de exacte aanleiding is van haar statement, waar ook de Nederlandse drievoudige formule 1-wereldkampioen op reageert.

Lees meer »

Maarten Breckx en Jarno Bertho vullen de HLN EK PRONO in: ontdek hun voorspellingen, doe zélf mee en maak kans op geweldige prijzen!

Het EK voetbal staat voor de deur, en dus ook onze HLN EK PRONO! Voorspel de uitslagen van alle wedstrijden, beantwoord de schiftingsvragen en maak zo kans op fantastische prijzen – waaronder tickets voor de matchen van de Rode Duivels. VTM NIEUWS-voetbaljournalisten Maarten Breckx en Jarno Bertho geven alvast het goeie voorbeeld. Ontdek hun voorspellingen hieronder en doe vooral zélf

Lees meer »

Diamant voor Christiana Crokaert en Guido Derbaix

Op 26 mei vierden Guido Derbaix en Christiana Crokaert hun 60ste huwelijksverjaardag. Het echtpaar heeft drie kinderen, zes kleinkinderen en twee achterkleinkinderen. Ze wonen allemaal breed verspreid in België en Duitsland. Guido en Christiana leerden elkaar kennen in Merksem op een trouwfeest van vrienden. Guido was restauranthouder in Limburg en ook leerkracht in de kokschool
The post Diamant voor

Lees meer »

Briljanten feest voor Noella en Emiel

Noella Schoutteet (85) en Emiel Vantyghem (88) uit Oudenburg mochten op 5 juni toosten op hun 65ste huwelijksverjaardag. Ze stapten op die dag in 1959 in het huwelijksbootje.
The post Briljanten feest voor Noella en Emiel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Deense premier vier dagen na aanval nog niet op haar best

De Deense eerste minister Mette Frederiksen voelt zich dinsdag, vier dagen nadat ze op straat in Kopenhagen door een man werd aangevallen, nog niet opperbest. Dat zegt ze in een interview met de Deense openbare omroep DR. Vrijdag kreeg ze een vuistslag toen ze in het centrum van de Deense hoofdstad aan het wandelen was.

Lees meer »

Sofie Provost en Encachado winnen vernieuwde cultuurprijzen in Zulte:“Motivatie om door te gaan”

Toneelspeelster Sofie Provost en jeugdtheatervereniging Encachado zijn de grote winnaars van de vernieuwde Cultuurprijzen in Zulte. Sofie en Encachado mochten beiden zowel de juryprijs als de publieksprijs in hun categorie mee naar huis nemen. “Deze erkenning motiveert me om te blijven doorgaan”, zegt Sofie.
The post Sofie Provost en Encachado winnen vernieuwde cultuurprijzen in Zulte:“Motivatie om door te gaan”

Lees meer »