De opvallende gezichten in het Nederlandse kabinet-Schoof: ‘We zijn de verrassing al voorbij’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Vlaams Belang duidt Tom Lamont aan als lijsttrekker: “Oostende mag geen speelplaats zijn voor criminelen”

Vlaams Belang Oostende heeft Tom Lamont aangeduid als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Het kersvers Vlaams parlementslid wil het vertrouwen in de politiek herstellen door middel van bindende referenda en hamert op het onveiligheidsgevoel.
The post Vlaams Belang duidt Tom Lamont aan als lijsttrekker: “Oostende mag geen speelplaats zijn voor criminelen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE VERKIEZINGEN VS. Voormalige Democratische Congresleden vragen in open brief om open conventie – Elon Musk doneert aan groep die Trump in het Witte Huis wil

Op 5 november trekken de Amerikanen voor de zestigste keer naar de stembus voor de presidentsverkiezing. Houdt huidige president Joe Biden de strijd vol tot november en gooien de rechtszaken nog roet in het eten voor Donald Trump? Volg de aanloop naar deze verkiezingen met wereldwijde impact in onze liveblog.

Lees meer »

Hoe ‘Het eiland’ bijna in de prullenbak van bezieler Jan Eelen belandde: “De bazen waren razend”

Een moppenboek, slapeloze nachten, sloffen sigaretten en liters Red Bull. ‘Het eiland’ mag twintig jaar na de eerste aflevering dan springlevend zijn, het was een anarchistische uitputtingsslag om er te geraken. Op welk moment zag regisseur Jan Eelen het licht? Welke rol speelde zijn papa? En Geert Hoste? En waarin schuilt het succes? “Ik verwachtte dat de bazen blij zouden

Lees meer »

Actiegroep vecht vergunning van camping Tomorrowland aan, Demir: “Ze hebben tot laatste dag gewacht om het festival te kelderen”

De actiegroep Leefmilieu Rupelstreek heeft beroep aangetekend tegen de vergunning van Dreamville, de camping van Tomorrowland. Over een week komen daar 40.000 festivalgangers aan. Maar het zou dus kunnen dat de voorbereidingen op de camping zullen moeten worden stopgezet, en dat de camping niet volledig gebruikt kan worden. “De indieners van dit beroep hebben gewacht tot de laatste dag met

Lees meer »