Operazangeres Marjolein Acke wint ‘Sing again’, finalist Luka (ex-Hooverphonic) brengt nieuwe muziek uit

De 17-jarige Marjolein Acke heeft het VTM-programma ‘Sing again’ gewonnen. In de zangwedstrijd hebben 22 voormalige deelnemers aan VTM-talentenjachten het tegen elkaar opgenomen. De inzet: 10.000 euro om te investeren in een muziekcarrière. Ook in de finale: ‘The Voice’-winnares en voormalig Hooverphonic-zangeres Luka Cruysberghs, die meteen nieuwe muziek uitbrengt. 

Meer krantenkoppen in België

CAMILLE viert haar verjaardag met zomersingle ‘Oeh La La La’

Vandaag, woensdag 12 juni, is een speciale dag voor CAMILLE. De popsensatie viert namelijk haar 23ste verjaardag. Zelf stuurt ze ook een cadeau de wereld in, want haar nieuwe single ‘Oeh La La La’ is uit. ‘Oeh La La La’ is een échte zomersingle en zorgt meteen voor warme, latino vibes. CAMILLE schreef het nummer samen met de Nederlandse singer-songwriters

Lees meer »

Zo moeten Formule 1-bolides eruit zien in 2026: lichter, kleiner en ander systeem om makkelijker in te halen

De Internationale automobielfederatie FIA heeft de langverwachte nieuwe regelgeving in de Formule 1, die vanaf 2026 moet ingaan, voorgesteld. Op 28 juni moeten de regels nog goedgekeurd worden op de World Motor Sport Council. Concreet: de auto’s worden kleiner en lichter, het elektrische vermogen van de hybridemotor wordt flink verhoogd en ‘DRS’ verdwijnt.

Lees meer »

Sportdienst Harelbeke wint VIP2024 Award

De sportdienst van Harelbeke sleepte een van de felbegeerde gouden VIP2024 Awards in de wacht. De prijs werd uitgereikt door Linde Merckpoel en Maarten Vangramberen tijdens een feestelijke ceremonie.
The post Sportdienst Harelbeke wint VIP2024 Award appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ophef in Denemarken nu koningshuis miljoenen extra krijgt: “De grens van wat mensen willen betalen is bereikt”

“Als Mary’s echtgenoot tegenwoordig gelukkiger lijkt, heeft hij daar een goede reden voor”, schrijft de Deense pers. Koning Frederik (56) en zijn familie gaan er namelijk financieel flink op vooruit door extra dotaties, waaronder één “buitengewone” van bijna 4 miljoen euro. De Deense regering verdedigt de nieuwe bepaling, maar in de pers wordt de koninklijke familie zwaar bekritiseerd. “De bevolking

Lees meer »

Zal u straks getroffen worden door besparingen? Partijen verklappen wie ze pijn willen doen: “Dáár kan je nog veel geld halen”

Na de verkiezingen wacht ons land fikse besparingen. In het VTM-programma ‘Het Conclaaf’ verklapten alle politieke partijen waar ze straks de miljarden zullen halen. “Ja, we zullen sommige mensen pijn doen.” Wie dan? Alle partijen lieten in hun kaarten kijken en vertelden welke Belgen het meest te vrezen hebben als zij aan de macht komen. Dat zorgde voor verhitte discussies.

Lees meer »

Pandoering voor Open VLD, grote verrassing voor N-VA

De voorlopige resultaten van deze verkiezingen ogen verrassend, met N-VA en niet Vlaams Belang als grootste Vlaamse partij op federaal vlak en in Vlaanderen. Open VLD en Groen bengelen onderaan met allebei stevig verlies. Vooral voor de Vlaamse liberalen is dit resultaat niet minder dan een pandoering: hen wacht een grondige bezinningsperiode. Wat ook bijzonder opvalt: Wallonië geeft de PS

Lees meer »

Nieuwe directeur Fedasil wil snellere asielprocedures: “Als we periode van 6 maanden zouden respecteren, zouden we plaatsen te veel hebben”

Bijna 4.000 asielzoekers staan op de wachtlijst om opvang te krijgen bij Fedasil. Dat zegt Pieter Spinnewijn, de nieuwe directeur van Fedasil. In februari ging het nog om een 3.000-tal asielzoekers. Volgens Spinnewijn moeten snellere procedures de opvangtekorten aanpakken. "Asiel is een keten die maar zo sterk is als de zwakste schakel. Het grootste probleem vandaag is de grote groep

Lees meer »

Verkiezingsresultaten in Beernem: zo heeft jouw gemeente gestemd

Ook de inwoners van Beernem trokken naar het stemhokje. Wie kozen zij om hen te vertegenwoordigen in het Vlaams Parlement, de Kamer en Europa? Ontdek hier de verkiezingsuitslag van 2024 in Beernem.
The post Verkiezingsresultaten in Beernem: zo heeft jouw gemeente gestemd appeared first on KW.be.

Lees meer »

U15-spelers van Jong Eernegem vieren de titel

Vorige week werden de U15-spelers van Jong Eernegem samen met hun trainer en ploegafgevaardigden in het Administratief Centrum in de bloemetjes gezet voor het behalen van de kampioenstitel op niveau 3 (het hoogste regionale niveau binnen deze categorie). Met slechts één verliespartij goed voor een puntentotaal van 39 op 42, 62 doelpunten en 16 tegendoelpunten
The post U15-spelers van

Lees meer »

Red Flame Tessa Wullaert trekt naar Inter Milaan

Tessa Wullaert zet haar carrière verder bij de Italiaanse topclub Inter Milaan. Dat meldden verschillende Vlaamse media. De aanvalster verlaat Fortuna Sittard en ondertekende bij de Nerazzurre een contract tot medio 2026.
The post Red Flame Tessa Wullaert trekt naar Inter Milaan appeared first on KW.be.

Lees meer »