“Dat sprankeltje is er niet”: boer Bert is staalhard voor Melissa in ‘Boer zkt vrouw’

Vlasboer Bert Vermeersch (28) legt de lat in ‘Boer zkt vrouw’ nog steeds heel hoog, dat blijkt wanneer hij in Gent op romantische trip is met de zorgzame Melissa. Zal zij zijn hart alsnog kunnen veroveren? 

Meer krantenkoppen in België

Ontwijde Godelievekerk in Brugge krijgt drie nieuwe functies

De Godelievekerk in de Brugse deelgemeente Sint-Michiels, die begin 2023 werd aangekocht door Stad Brugge, krijgt in afwachting van een definitieve bestemming drie nieuwe functies. De ruimte wordt verdeeld onder drie gebruikers: opslag voor de processie van Blindekens, ruimte voor scholen in de buurt en bijhorende vakantiewerking Kwibus en de tenslotte de fietsbib.
The post Ontwijde Godelievekerk in Brugge

Lees meer »

Cristiano Ronaldo charmeert: ‘CR7′ rijdt mindervalide meisje eigenhandig het veld op en scoort dan geweldig

Is er voor Cristiano Ronaldo (39) nog een basisplaats weggelegd in het huidige Portugal? Als daar nog twijfel over bestond, veegde CR7 die vraag gisteravond van tafel. Twee goals in de uitzwaaimatch tegen Ierland (3-0), waarvan de eerste een pareltje. Al vlak voor de wedstrijd gooide Ronaldo hoge ogen, toen hij een mindervalide meisje een erg mooi moment bezorgde.

Lees meer »

Conner Rousseau over Freddy Willockx: “Hij had gehoopt de cirkel te kunnen rondmaken bij de gemeenteraadsverkiezingen. Zijn ‘kleinzoon’ kon burgemeester worden.”

De pas overleden Freddy Willockx en Vooruit-kopman Conner Rousseau deelden hun thuisstad en politieke kleur. Voor Rousseau kwam het overlijden van zijn “politieke opa” als een schok. “Natuurlijk was hij niet altijd de makkelijkste mens. Als je iets wil bereiken in je leven, mag je niet over je heen laten lopen.”

Lees meer »

Française riskeert zware straf voor dealen drugs: “U brengt de maatschappij ernstige schade toe”

“Dit zijn ernstige feiten.” Op de rechtbank van Ieper vorderde de openbare aanklager achttien maanden celstraf tegen een Franse vrouw die de grens overkwam om te dealen. De ondertussen vijf maanden zwangere vrouw zegt haar leven te hebben herpakt.
The post Française riskeert zware straf voor dealen drugs: “U brengt de maatschappij ernstige schade toe” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ontploffing Hoboken: ontmijningsdienst DOVO onderzoekt getroffen pand – Nog minstens vier personen vermist

Bij een explosie op de Sint-Bernardsesteenweg in Hoboken (Antwerpen) is vanochtend een dode gevallen. Twee verdiepingen zijn ingestort. Een deel van het gebouw is weggeblazen. Er vielen ook drie zwaargewonden en twee lichtgewonden. De oorzaak van de explosie is nog niet bekend. Mogelijk gaat het om een gasexplosie in het gebouw. De brandweer zoekt nog naar vier vermisten onder het

Lees meer »