Boer zkt Vrouw (met twee West-Vlaamse boeren) kent startdatum

Binnenkort gaat het nieuwe seizoen van Boer zkt Vrouw van start, met ook boeren uit Vleteren en Dentergem.

110 Vlaamse boeren trachtte ze al aan een lief te helpen en vanaf zondag 3 maart komen daar maar liefst 7 boeren bij. Na 20 jaar Boer zkt Vrouw heeft Dina Tersago als Cupido herself, nog meer dan genoeg pijlen af te schieten in de zoektocht naar de liefde. Michiel (27), Bert (28), Martijn (35), Sanne (33), Niels (32) en Thomas (30) gaan op zoek naar een partner in eigen land, en voor melkveeboer Robbe (29) zet Dina enkele single mannen op een vliegtuig naar zijn boerderij in Zweden. Of dat iets oplevert ontdekt de kijker vanaf zondag 3 maart om 19.55 uur bij VTM.

Vindt Bert straks de liefde? © VTM

Zo gaat Dina langs bij Bert Vermeersch uit Dentergem. De vlasboer vormt de vierde generatie in een vlasfamilie, en wordt de eerste in zijn stiel die op zoek gaat naar de liefde via het tv-programma. Het was zijn zus die hem had ingeschreven. Een interview met Bert lees je hier.

Thomas had eerst geweigerd, maar toen hij een tweede kans kreeg, ging hij er toch op in. © VTM

Ook Thomas uit Vleteren is van de partij. De melkvee- en aardappelboer werd last-minute opgevist toen een andere kandidaat de liefde vond. “Wat voor vrouw ik zoek? Iemand die niet opkijkt van iemand die groot is – ik ben 1,96 meter.” (grijnst) “Ik zoek iemand die positief in het leven staat, sociaal en net als ik gedreven en voor de vooruit is.” Een interview met Thomas lees je hier.

‘Boer zkt Vrouw’, vanaf zondag 3 maart om 19.55 uur bij VTM.

The post Boer zkt Vrouw (met twee West-Vlaamse boeren) kent startdatum is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Julien is het vriendje van Leontientje

Tijdens de Zotte maandagstoet laten de inwoners en bezoekers hun komische en andere fratsen in een levendig stoetentafereel schilderen.
The post Julien is het vriendje van Leontientje appeared first on KW.be.

Lees meer »