Axel Witsel in beeld bij Rode Duivels voor EK

 

Is het verhaal van Axel Witsel bij de Rode Duivels dan toch nog niet ten einde? De 35-jarige tot verdediger omgevormde middenvelder staat op de lijst van bondscoach Domenico Tedesco om eventueel mee te reizen naar het EK dat op 14 juni in Duitsland begint.

 

Meer krantenkoppen in België

Brand vlak bij Brussels Airport is volledig geblust

De uitslaande brand die donderdag woedde in een loods op goederenluchthaven Brucargo, is volledig geblust. De perimeter in de omgeving werd, in samenspraak met de politie, opgeheven. Een klein team blijft nog even stand-by om eventuele opflakkeringen te voorkomen. Dat meldt de brandweer Vlaams-Brabant-West vrijdagochtend.

Lees meer »

? “Het was een moord op bestelling, bijna rechtstreeks uit ‘The Godfather’”: wie zat er achter ‘De Snookermoord’?

“Neen, dat kan niet. We zijn vrienden…” Het zijn de laatste woorden van Geert Vanarwegen (29), net voor de gemaskerde man zijn keel oversnijdt. Geert heeft juist gehoord wie de opdracht gaf om hem te vermoorden. Hij neemt de identiteit van de huurmoordenaar mee in de dood. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van de HLN-podcast ‘De Kroongetuigen’ reconstrueert

Lees meer »

“Plots hoorde ik heel veel lawaai”: tractor rijdt gat in gevel van huis, bewoners komen met de schrik vrij

In de Cathilleweg in Stalhille (deelgemeente Jabbeke) is woensdagmiddag de gevel van een huis beschadigd geraakt. Een tractor met haspel maakte tijdens het indraaien van een straat een inschattingsfout en boorde zo een gat in de muur. De bewoners waren thuis toen het ongeval gebeurde. “Ik was net in de woonkamer aan het stofzuigen toen ik plots héél veel lawaai

Lees meer »

Vlaanderen stevent af op een raketcoalitie

N-VA-voorzitter Bart De Wever is maandag de Vlaamse formatiegesprekken gestart. Als hij woord houdt en het Vlaams Belang van regeringsdeelname uitsluit, worden zijn opties beperkt. Wellicht stevent Vlaanderen af op een ‘raketijsje’.

Lees meer »

Laatste lichting leerlingen studeren af in Jeugd- en Gehandicaptenzorg: “Ik ben trots op de vele generaties jongeren”

Dinsdag 11 juni organiseerde RHIZO Zorgkrachtschool Kortrijk een ludiek afscheidsmoment van de opleiding Jeugd- en Gehandicaptenzorg. Omwille van de modernisering van het secundair onderwijs vervalt deze opleiding. De laatste lichting van 33 leerlingen volgde in de laatste twee ‘lesuren’ ooit zoveel mogelijk vakken en kreeg op het einde van het creatief afscheidsmoment een oorkonde.
The post Laatste lichting leerlingen

Lees meer »

KIJK. Keniaanse radio-dj overlijdt aan ziekte die 1 op 10 vrouwen treft, maar strijdt tot het laatste moment: “Heldin van de natie”

Mary Njambi Koikai, beter bekend als Jahmby Koikai, wijdde het grootste deel van haar korte leven aan mensen bewustmaken voor de slopende aandoening endometriose. Koikai overleed na jarenlang van pijn op 38-jarige leeftijd. Dapper deelde ze haar strijd, riep ze de autoriteiten ter verantwoording én probeerde ze te zorgen voor betere hulp voor vrouwen die de diagnose kregen.

Lees meer »