“Voelde alsof die dag iets niet klopte”: Thibaut Courtois geeft in documentaire met nooit eerder vertoonde beelden inkijk in zijn revalidatie

Een schreeuw die door merg en been gaat. En een inkijk in zijn herstel. Thibaut Courtois (32) krijgt op ‘Amazon Prime’ een documentaire over zijn revalidatie na die zware knieblessures. De doelman komt daarin aan het woord, net als z’n vrouw Mishel Gerzig, ploegmaats en leden uit zijn entourage. “Het was zwaar. Je weet dat je voor een lange tijd in nesten zit.” 

Meer krantenkoppen in België

Ontploffing Hoboken: minstens 6 gewonden, brandweer zoekt nog naar vermisten

Op de Sint-Bernardsesteenweg in Hoboken (Antwerpen) heeft deze ochtend een explosie plaatsgevonden. Twee verdiepingen zouden zijn ingestort. Een deel van het gebouw is weggeblazen. De Antwerpse brandweer bevestigt aan onze redactie dat er mensen aanwezig waren in het gebouw en is volop bezig met een ‘search & rescue’-operatie. Er zijn al minstens zes gewonden.

Lees meer »

“In West-Vlaanderen zijn we de grootste”: lijsttrekker Wouter Vermeersch ziet Vlaams Belang verkiezingen winnen in onze provincie

Vlaams lijsttrekker voor Vlaams Belang Wouter Vermeersch is ‘zeer tevreden’ met de verkiezingsuitslag. In West-Vlaanderen is zijn partij, met bijna negentig procent van de stemmen geteld, de grootste. “Nu zijn er twee duidelijke boodschappen. Éen: wij hebben de verkiezingen gewonnen. En twee: dit is een historische kans voor de V-partijen.”
The post “In West-Vlaanderen zijn we de grootste”: lijsttrekker

Lees meer »

‘Panter van Sint-Idesbald’ vrijgesproken voor krabben van politieman: “De zaak nam zo’n proporties. Ze wil van die naam af”

Een 63-jarige vrouw uit Bastogne, die al jaren in Sint-Idesbald bij Koksijde haar vakanties doorbrengt, is door de strafrechter vrijgesproken van de beschuldiging een politieman te hebben gekrabd. Daardoor wordt ze nu smalend ‘de panter van Sint-Idesbald’ genoemd. Haar advocaat Bram Elyn ontkende dat de vrouw krabde en vroeg en kreeg de vrijspraak.
The post ‘Panter van Sint-Idesbald’ vrijgesproken

Lees meer »

Organisator van Offerfeest geeft tekst en uitleg bij gerucht dat er een moskee komt in Menen: “We zijn met veel, heel veel zelfs!”

Komt er een moskee in Menen? In de straten van de grensstad gonst het van de geruchten en daarbij wordt vooral in de richting van de voormalige serres Fournier gekeken. De plaats, gelegen langs de Oostkaai ondergaat een complete metamorfose, al klinkt het sussend bij de initiatiefnemers. “Dit is geen moskee, maar een tijdelijke gebedsplaats voor het Offerfeest!”
The

Lees meer »

India beleeft langste hittegolf ooit

India kreunt momenteel onder de langste hittegolf die ooit in het land werd gemeten. Dat heeft Mrutyunjay Mohapatra, de directeur van de Indiase meteorologische dienst, maandag bekendgemaakt.

Lees meer »

Gerechtelijke politie houdt huiszoeking in kabinet van burgemeester Bram Degrieck: “Ik weet niet waarover dit gaat”

De federale gerechtelijke politie heeft maandag, tijdens het schepencollege dan nog, een huiszoeking verricht in het kabinet van burgemeester Bram Degrieck (Het Plan-B) van De Panne. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Het onderzoek gebeurde in opdracht van een onderzoeksrechter uit Brussel. Zelf meent de burgemeester van geen onderzoek te weten.
The post Gerechtelijke politie houdt huiszoeking in kabinet van

Lees meer »

Niemand keek de partijkopstukken langer in de ogen dan deze 7 Vlamingen, nu verklappen ze concreet op wie ze gaan stemmen

17 uur om precies te zijn, zo lang ging het HLN-lezerspanel in debat met zeven toppolitici. Zelden konden zeven Vlamingen de kopstukken zo diep in de ogen kijken en hen het vuur aan de schenen leggen. Ze stelden de vragen waar ook u en ik van wakker liggen: vragen over migratie, onderwijs, kinderopvang, belastinggeld en defensie. Maar welk bolletje gaan

Lees meer »

WEERBERICHT. Tijdelijk droger vandaag, maar dan weer buien à volonté

Er lijkt geen einde te komen aan het kwakkelweer. De zwakke regenzone verlaat vrijdagochtend dan wel ons land, maar het blijft nog vrij grijs. In de namiddag verschijnen er enkele opklaringen en ontwikkelen er zich enkele buien, vooral dan in het westen. ‘s Avonds bereikt een gestructureerde buienlijn ons land. Enkele donderslagen zijn niet uitgesloten.

Lees meer »

Frans Bauer legt opnieuw hart en ziel bloot in realityreeks: “Einde carrière, dacht ik bij het zien van eerste aflevering”

Zelf twijfelde hij of een realityreeks rond z’n persoon wel zou werken, maar ‘De Bauers’ bleek twintig jaar geleden een onverwacht succes. Een kunstje dat Frans Bauer (50) en z’n gezin maar wat graag nog eens herhalen in ‘De Bauers – 20 jaar later’ (nu op VTM2). Waarom liet Frans de camera’s pas na 20 jaar nog eens toe? Hoe

Lees meer »

Voetballer denkt water te drinken, maar teamgenoten hebben iets anders in zijn fles gedaan: “Payback volgt!”

Een speler van de Nederlandse voetbalvereniging VV Zeester in Zoutkamp is in de maling genomen door zijn ploegmaten. Toen de voetballer nietsvermoedend van zijn waterfles dronk, spuwde hij het drankje al snel weer uit. Wat bleek? Enkele grapjassen hadden wodka in zijn fles gedaan zonder dat hij het wist. De man kon er goed om lachen, maar liet ook weten

Lees meer »