Rachel is net bevallen, maar kersverse vader speelt Xbox in ziekenhuiskamer: “Verpleegsters vroegen hem zelfs om stiller te zijn”

Rachel Feeney filmde zichzelf in maart toen ze herstelde van haar bevalling en haar baby leerde kennen. Haar partner had ondertussen iets anders aan zijn hoofd: digitale tegenstanders afknallen op zijn Xbox. “De verpleegsters vroegen hem zelfs om stiller te zijn”, schreef de kersverse Amerikaanse mama bij de beelden die ze deelde op Tiktok omdat ze het wel grappig vond. In de reacties deelde echter niet iedereen die mening.

 

Meer krantenkoppen in België

20 huiszoekingen, 13 arrestaties en 140.000 euro cash: zaakvoerster (33) van Houthalens boekhoudkantoor en partner (39) blijven in de cel

De zaakvoerster van een Houthalens boekhoudkantoor en haar partner blijven voorlopig in de cel nadat de politie twintig huiszoekingen uitvoerde, 4,3 miljoen euro aan valse facturen werden ontdekt en dertien personen werden gearresteerd. De twee moesten zich vandaag voor de Hasseltse raadkamer verantwoorden voor onder meer valsheid in geschrifte en criminele organisatie. “Het boekhoudkantoor zou spookbedrijven en strofiguren aanleveren om

Lees meer »

Clementine Reynebeau uit De Panne timmert volop aan mooie voetbaltoekomst: “Vaste waarde worden bij Red Flames en carrière in buitenland”

Clementine Reynebeau speelde dit seizoen bij de B-ploeg van Club YLA. De jonge talentvolle aanvalster uit De Panne mocht ook deelnemen aan het EK bij de jonge Red Flames en droomt op termijn van een carrière in het buitenland.
The post Clementine Reynebeau uit De Panne timmert volop aan mooie voetbaltoekomst: “Vaste waarde worden bij Red Flames en carrière

Lees meer »

ANALYSE. Veiligheidsraad VN keurt resolutie over staakt-het-vuren in Gaza goed: “Maar Netanyahu spreekt met gespleten tong”

Nu de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties een Amerikaanse resolutie over een wapenstilstand in de Gazastrook heeft aangenomen, rijst de vraag: komt een duurzaam staakt-het-vuren echt dichterbij? Of steekt het vertrek van de laatste centristische Israëlische minister daar een stokje voor? Expert Midden-Oosten Brigitte Herremans (UGent) licht toe: “Het blijft cynisch dat de VS niet eerder ingrepen. Dit akkoord had

Lees meer »

Brand vlak bij Brussels Airport is volledig geblust

De uitslaande brand die donderdag woedde in een loods op goederenluchthaven Brucargo, is volledig geblust. De perimeter in de omgeving werd, in samenspraak met de politie, opgeheven. Een klein team blijft nog even stand-by om eventuele opflakkeringen te voorkomen. Dat meldt de brandweer Vlaams-Brabant-West vrijdagochtend.

Lees meer »