Donald Trump heeft nog geen vicepresident gekozen: wie maakt kans om zijn rechterhand te worden?

Over een maand zal Donald Trump tijdens de Republikeinse conventie worden aangeduid als officiële presidentskandidaat. Wie zijn vicepresidentskandidaat wordt, is nog een groot vraagteken. De keuze van zo’n vicepresident ligt bij Donald Trump zelf en kan bepalend zijn voor zijn overwinning. Een strategische keuze kan nieuwe kiezersgroepen aanspreken. 

Meer krantenkoppen in België

Dames van volleybalclub Decospan Menen nog altijd op zoek naar een nieuwe trainer: “Zoeken nog ervaren iemand”

Op de vooravond van het nieuwe volleybalseizoen zijn de dames van Decospan Menen nog altijd op zoek naar een nieuwe trainer. Evelien De Vrieze loodste Menen vorig seizoen van Promo 4 naar Promo 3.
The post Dames van volleybalclub Decospan Menen nog altijd op zoek naar een nieuwe trainer: “Zoeken nog ervaren iemand” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Akropolis in Athene gesloten wegens hitte: temperaturen van wel 43 graden verwacht

Een hittegolf die al bijna sinds begin juli aanhoudt, heeft donderdag een nieuw hoogtepunt bereikt in grote delen van Griekenland. Omdat de lokale temperaturen naar verwachting de 43 graden zullen overschrijden, worden alle archeologische sites tussen 12 en 17 uur lokale tijd gesloten, zo kondigde het ministerie van Cultuur aan. Onder de getroffen sites bevinden zich de Akropolis en de

Lees meer »

Hans en Elise zijn 60 jaar getrouwd

Het echtpaar Hans Van Roye (geboren in Brugge op 12 augustus 1942) en Elise Swimberghe (geboren in Brugge op 21 november 1943) uit de Pannenhuisstraat in Assebroek vierde op zondag 14 juli het diamanten huwelijksjubileum.
The post Hans en Elise zijn 60 jaar getrouwd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Van “100 procent zeker” tot “mogelijke herevaluatie”: hoe Joe Biden minder toonvast lijkt over zijn kandidatuur

Dat Joe Biden zijn kandidatuur zou heroverwegen bij een "medische aandoening", is een opvallende wending van een man die al wekenlang verkondigt dat "niemand hem zal wegduwen" uit de presidentsrace. Toch is er geen sprake van een bocht richting uitgang, zegt Amerika-specialist Bert De Vroey. "De quarantaineperiode kan wel een moment van bezinning zijn voor de president."

Lees meer »

Groen Menen maakt eerste vijf namen voor gemeenteraadsverkiezingen bekend: “Enige partij die kiest voor een ander soort samenleving”

Met oktober in het vooruitzicht, maakt ook Groen de eerste vijf namen van hun lijst bekend. Merkwaardig is dat ecologische partij volop inzet op nieuw talent, met drie compleet nieuwe namen in de top vijf. “Onze stad heeft nood aan een partij die echt inzet op sociale thema’s.”
The post Groen Menen maakt eerste vijf namen voor gemeenteraadsverkiezingen bekend:

Lees meer »

Tadej Pogacar als held onthaald in thuisland Slovenië, blik gaat nu volledig op WK (en niet op Olympische Spelen)

Het zijn drukke dagen voor Tadej Pogacar (UAE Team Emirates). Zondag kroonde de Sloveen zich nog met veel overmacht tot eindwinnaar in de Tour de France, twee dagen later kwam hij in actie tijdens het Natourcriterium in het Nederlandse Surhuisterveen. Pogacar won daar voor Jasper Philipsen. Vandaag volgde er een huldiging in zijn thuisland. Pogacar komt niet in actie op

Lees meer »

Aantal vliegtuigreizigers verdubbelt komende twintig jaar

De luchtvaartmaatschappijen verwachten dat ze binnen twintig jaar 8,6 miljard passagiers zullen vervoeren op jaarbasis, dubbel zoveel als in 2023. Dat heeft hun koepelorganisatie, IATA, donderdag aangekondigd in de aanloop naar het luchtvaartsalon van Farnborough, in Engeland.

Lees meer »