Doodstraf geëist voor Japanse man die opnieuw terechtstaat na 46 jaar dodencel

Het Openbaar Ministerie in Japan heeft woensdag – opnieuw – de doodstraf geëist voor Iwao Hakamada, waarschijnlijk de langstzittende terdoodveroordeelde ter wereld. 

Meer krantenkoppen in België

“Het leek wel zo voorbestemd”: Patrick (52) en Nancy (44) vonden liefde in Delhaize en baten nu samen winkel in Polderlaan uit

Vijftien jaar geleden vonden ze de liefde bij Delhaize, vandaag baten Patrick Berton (52) en Nancy Rasschaert (44) samen de winkel uit in de Polderlaan in Blankenberge. “De cirkel is rond.”
The post “Het leek wel zo voorbestemd”: Patrick (52) en Nancy (44) vonden liefde in Delhaize en baten nu samen winkel in Polderlaan uit appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jordan Bardella (28), de extreemrechtse “leeuw” die Macron in verlegenheid bracht, klaar om te regeren: “Bereid me elke dag voor”

Jordan Bardella, de 28-jarige voorzitter van de extreemrechtse Franse partij Rassemblement National, is naar eigen zeggen klaar om de macht over te nemen. Bardella dwong de Franse president Emmanuel Macron (46) zondag om nieuwe parlementsverkiezingen te organiseren na diens grote nederlaag bij de Europese verkiezingen. “Ik doe op mijn 28ste wat ik eigenlijk op mijn 45ste of 50ste zou moeten

Lees meer »

VDAB Oost-Vlaanderen ziet veel mogelijkheden voor personeel van Ontex en andere bedrijven waar jobs op de tocht staan

VDAB Oost-Vlaanderen is zeker dat werknemers die recent ontslagen werden een nieuwe baan kunnen vinden in de eigen provincie. Volgens de arbeidsbemiddelaar raken veel vacatures in Oost-Vlaanderen nog altijd niet ingevuld. In enkele maanden tijd kreeg een 1.000-tal medewerkers te horen dat ze (misschien) ontslagen worden, onder meer bij Ontex, Onsemi, Milcobel en Barry Callebaut.

Lees meer »

KSV Rumbeke krijgt tweede kunstgrasveld: “via lotenlening geld ingezameld”

Eersteprovincialer KSV Rumbeke beschikt vanaf volgend seizoen (2024-2025) over een tweede kunstgrasterrein op het Sportpark. Maandag verdwijnen de huidige graszoden van het oefenveld, tegen 15 september moet Stadsbader klaar zijn met de werken. Het idee groeide zes jaar geleden al bij de bestuursleden Dirk Maesen en Martin Vanhoutte. Alleen moest men toen nog op zoek
The post KSV Rumbeke

Lees meer »

Stad Brugge lanceert mocktailwedstrijd rond alcohol en drugs in het verkeer

Stad Brugge lanceert een wedstrijd voor wie een nieuw of vernieuwd rijbewijs komt ophalen. Bedoeling is deelnemers aan te zetten om na te denken over hun motivatie om zonder alcohol / drugs te rijden. “Het ophalen van een nieuw of vernieuwd rijbewijs is een ideaal moment om zowel nieuwe als ervaren chauffeurs aan hun engagement om nuchter te rijden te

Lees meer »

Sterkhouder Klaas Thiers verlaat Apolloon voor Filou Izegem

Bij handbalclub Apolloon Kortrijk, dat zich dit jaar pas op de voorlaatste speeldag van de play-downs kon verzekeren van een plekje in eerste nationale volgend seizoen, zien ze met Klaas Thiers (26) een sterkhouder vertrekken naar streekgenoot Filou Izegem.
The post Sterkhouder Klaas Thiers verlaat Apolloon voor Filou Izegem appeared first on KW.be.

Lees meer »