Michèle De Bruyne met gedurfde outfitkeuze, Haaland wel héél sober: Man City-sterren en partners schitteren op titelfeest

Voor de zesde keer in zeven jaar tijd is Manchester City kampioen van Engeland. Het feestje barstte al snel los in het stadion, maar ging later op de avond voort in een nachtclub in Manchester. Kevin De Bruyne en z’n partner Michèle Lacroix waren van de partij, net als collega-Rode Duivel Jérémy Doku. 

Meer krantenkoppen in België

Nu hoofdrolspelers uit ‘Máxima’ ook in het echt samen zijn: deze liefdeskoppels vonden elkaar op de set

Spelen dat je hartstochtelijk verliefd bent, kan grote gevolgen hebben. Vraag dat maar aan Martijn Lakemeier en Delfina Chaves, die Willem-Alexander en Máxima vertolken in de Nederlandse tv-serie ‘Máxima’. De twee acteurs vielen als een blok voor elkaar tijdens de opnamen en vormen sindsdien een stel. Geen unicum, schrijft ‘Dag Allemaal’. Er zijn immers nog BV’s die hun hart verloren

Lees meer »

Meisje (7) gewond nadat ze op zebrapad in Esen tegen passerende vrachtwagen fietst: “Ze heeft heel veel geluk gehad”

Een zevenjarig meisje raakte donderdagochtend gewond bij een verkeersongeval vlak bij de schoolpoort in Esen (Diksmuide). Het kind reed al fietsend een zebrapad over en botste daarbij op de achterzijde van een vrachtwagen die net gepasseerd was. Ze liep een flinke hoofdwonde op. “Ze was volledig in paniek, maar heeft erg veel geluk gehad”, zegt een getuige.
The post

Lees meer »

HET GELD VAN DE DUIVELS. Behalve voetballer ook influencer én mediabedrijf: hoe de jonge Duivels ‘love brands’ zijn geworden

Johan Bakayoko (21) en Amadou Onana (22) zijn stijliconen. Jérémy Dok (22) is onderbroekenmodel voor sportgigant Nike. Zeno Debast (20) communiceert met tattoos. De jeugd van tegenwoordig is veel meer dan alléén voetballer. Ze ontpoppen zich tot volwaardige sport- en mediabedrijven. “Eddy Merckx maakte reclame voor frietvet. Vandaag zijn atleten influencers geworden.”

Lees meer »

Philippe (67) en Kathleen (66) voegen ervaring toe aan lijst Gemeentebelangen Knokke-Heist: “Dit college zorgt voor nieuwe wind”

Gemeentebelangen Knokke-Heist heeft vrijdagavond twee kandidaten bekendgemaakt die tijdens de komende gemeenteraadsverkiezingen een belangrijke rol zullen spelen op de lijst. Met Philippe Vlietinck en Kathleen Van Der Hooft gaat het om twee kandidaten met een lange staat van dienst. Beiden willen met hun ervaring voor evenwicht in het team zorgen en hun expertise doorgeven aan de nieuwe lichting.
The

Lees meer »

Wielertoerist Guy (67) werd door motor aangereden en in kanaal gekatapulteerd: “Ik hield me met één arm vast aan een kluit gras, de andere hing daar maar te zwabberen”

Een breuk in de onderarm die met spoed werd geopereerd en een barst in de enkel. Guy Coppens (67) uit Sint-Antonius (Zoersel) is terug thuis uit het ziekenhuis. Woensdag werd hij op het jaagpad in Massenhoven met zijn fiets in het kanaal gekatapulteerd door een motorrijder onder invloed. Zijn wielervrienden redden zijn leven. “Ik had het geen tien minuten langer

Lees meer »

Mogen we lachen met God? “Ja, maar…” zegt de paus

“Je mag lachen met God (…) maar zonder religieuze gevoelens van gelovigen te kwetsen”, heeft paus Franciscus vrijdag gezegd toen hij 107 komieken uit vijftien landen ontving in het Vaticaan. Het was voor de paus een luchtig intermezzo voor hij wordt verwacht op de G7-top in Italië.

Lees meer »

LIVE VERKIEZINGEN. PS-voorzitter Paul Magnette aangekomen bij koning – Kranten koppen op mogelijk snelle regeringsvorming

Na zijn bezoek aan de koning gisteren, begint N-VA-voorzitter Bart De Wever vanmiddag met een informatieronde. Vlaams Belang komt eerst aan de beurt, daarna Vooruit, CD&V en Open Vld. Ook de koning ontvangt vandaag nog partijvoorzitters. Bekijk hier de definitieve resultaten van de Europese, federale en regionale verkiezingen. Volg alle ontwikkelingen over de federale en Vlaamse formaties via onze liveblog.

Lees meer »

Man die wordt geïnterviewd na brand in hotel blijkt Hollywoodlegende te zijn: “Ik dacht dat het brandalarm de wekkerradio was”

Tientallen gasten werden woensdag geëvacueerd toen er brand was uitgebroken in het Shelbourne, een historisch hotel in het stadscentrum van Dublin. Journaliste Eleanor Burnhill was ter plaatse om verslag uit te brengen voor de Ierse openbare omroep en ontdekte plots een bekend gezicht onder de gasten: niemand minder dan Hollywoodlegende Henry Winkler. “Ik dacht dat het brandalarm een wekkerradio was”,

Lees meer »