Roze Duitsers en Spanje in het geel, maar ook veel klassieke outfits: alle EK-shirts op een rij

De verschillende tenues van de EK-deelnemers zijn bekend. De Rode Duivels zullen opvallen met hun Kuifje-tenue, al moeten de Duitsers niet onder doen met hun felroze uitshirt. Benieuwd naar de andere shirts? Hieronder vindt u een overzicht van de tenues voor het komende EK. 

Meer krantenkoppen in België

Nu Bart De Wever “maximaal” wil inzetten op kernenergie: hoe haalbaar is zijn pleidooi? “Er is één mogelijke uitweg”

Formateur Bart De Wever heeft de nucleaire uitbater Engie laten weten dat zijn toekomstige regering “maximaal” wil inzetten op kernenergie en “sowieso” werk wil maken van een bijkomende verlenging van de Belgische kernreactoren. Maar hoe realistisch is dat scenario? “De nucleaire revival van De Wever-I is geen onmogelijke, maar wel een moeilijke en wellicht dure te realiseren verkiezingsbelofte.”

Lees meer »

Zestigtal mensen vermist na zware aardverschuiving in Nepal

In Nepal worden een zestigtal mensen vermist nadat twee bussen vrijdag door een aardverschuiving werden meegesleurd in de rivier Trishuli. Dat hebben de plaatselijke autoriteiten gezegd. Drie inzittenden konden tijdig de voertuigen verlaten alvorens die in het water terechtkwamen. Zij werden opgenomen in het ziekenhuis.

Lees meer »

Zeilwagenclub RSYC De Panne viert 100ste verjaardag en heeft nog altijd wind in de zeilen

Dit is een memorabel jubileumjaar voor de Koninklijke Royal Sand Yacht Club (RSYC) van De Panne, want de club viert haar 100ste verjaardag onder het logo RSYC100! De officiële openingsceremonie van de feestelijkheden en activiteiten die duren tot 22 september, startte met de onthulling van een bijzonder monument met een uniek verhaal.
The post Zeilwagenclub RSYC De Panne viert

Lees meer »

“Is verkrachting van 12-jarig meisje ondergeschikt aan zijn talent?”: storm van kritiek op veroordeelde Nederlandse volleyballer die naar Spelen mag

De Nederlandse topbeachvolleyballer Steven van de Velde (29) komt over enkele weken in actie op de Olympische Spelen in Parijs. Maar die deelname levert een storm aan kritiek op. Tien jaar geleden zat de Nederlander nog in de gevangenis voor verkrachting van een 12-jarig meisje. Ruim 35.000 mensen ondertekenden een petitie om hem weg te houden uit Parijs.

Lees meer »